Kom godt i gang

Studieskolen Business har i mere end 30 år klædt erhvervsliv, organisationer og private på til effektiv kommunikation på tværs af landegrænser og kulturer og arrangerer også gerne et skræddersyet sprogkursus for dig eller for din virksomhed. Nedenfor kan du læse om, hvordan vi griber opgaven an.

1. KONTAKT OG TILBUD

Du ringer til sprogkonsulenten og fortæller hvad dine sproglige behov og forventninger til et kursus er. Efter denne indledende behovsafklaring sender vi dig et tilbud, hvor vi foreslår dig et sprogkursus med xx antal lektioner. En lektion er 45 minutter og koster for eneundervisning 485 kr. (plus 25% moms, hvis vi skal fakturere dit firma). Ved flere deltagere på kurset koster det plus 50 kr. pr. lektion. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular.

2. AFTALE OG KØB AF KURSUS

Hvis du accepterer vores tilbud, er vi klar til at starte. Vi matcher dig med den underviser, hvis kompetencer passer bedst til dine krav og behov. Vi sender dig et link til en online test (i dansk, engelsk, tysk, fransk, italiensk). Du får en ordrebekræftelse fra os. Kurset kan ligge på fastlagte tidspunkt, eller du kan vælge et fleksibelt forløb, hvor de enkelte møder aftales fra gang til gang. Hvert møde er på minimum 2 lektioner. Under alle omstændigheder har du mulighed for at ændre dine aftaler med 24 timers varsel.

3. UNDERVISNINGEN STARTER

Vi indleder med en behovsanalyse og en kursusbeskrivelse, som du godkender. Derefter ved vi, hvilket undervisningsmateriale der passer bedst til dit kursus. Hvis det er relevant, sender vi også dokumenter til vores HR-partner i din virksomhed. Du eller virksomheden får en faktura fra os.

4. MIDTVEJSEVALUERING

Midtvejs gennem kursus beder vi dig om at evaluere det hidtidige forløb. Hvis nye behov er opstået, eller du ønsker ændringer, reviderer vi kursusbeskrivelsen.

5. KURSETS AFSLUTNING

Vi sender dig et link til online evaluering. Underviser skriver en slutrapport med anbefalinger til dig.
Begge dokumenter sendes til vores HR-partner i din virksomhed, hvis det er relevant.

forretningsdansk

Jeg er meget glad for min undervisning på Studieskolen. Mia er en engageret lærer og har gjort en forskel i mit daglige dansk.

Meesha Olesen

BUSINESS ENGLISH

Jeg havde forberedt mig grundigt, og efter en times intensiv undervisning med rollespil var jeg klar til at forhandle på engelsk. Det vil jeg også gøre næste gang, jeg skal til et møde i udlandet.

Werner Sonne