Kontakt

Kontakt sprogkonsulenterne i Studieskolen Business

 Katja Larsen Davis Studieskolen Business
Katja Larsen-Davis, Business Manager
Tlf. 33 18 79 34
Klik her for at sende en e-mail til Katja Larsen-Davis.

Katja Larsen-Davis er cand.mag. i dansk. Katja har 10 års bred erfaring fra uddannelsessektoren i Danmark og har ledet forskellige projekter på sprog- og litteraturområdet.

I 2007-2012 var Katja ansat som lektor på Universitetet i Beograd, hvor hun underviste skandinavistikstuderende i dansk sprog, kultur og litteratur.

I 2013 kom Katja til Studieskolen Business. Her var hun nogle år sprogkonsulent med ansvar for især danskkurserne, og i dag er hun Business Manager.

Katja er på barselsorlov til udgangen af 2017.

 

Sladana Zivkovic

Sladana Zivkovic, sprogkonsulent

Tlf. 33 18 79 13

Klik her for at sende en e-mail til Sladana Zivkovic.

Sladana Zivkovic er cand.mag. i lingvistik og har en BA i spansk og lingvistik.
I en årrække arbejdede hun som kundekonsulent hos Kuwait Petroleum Danmark.
I 2011-2016 var hun ansat som dansk lektor på Vilnius Universitet, hvor hun underviste skandinavistikstuderende i dansk sprog, kultur og litteratur og i lingvistisk teori.
I 2015-2016 var hun også ansat i Danske Bank Litauen, hvor hun underviste medarbejdere i dansk.
I 2016 kom Sladana til Studieskolen Business, hvor hun er ansvarlig for danskkurserne.

 

Lone Østergaard Nielsen 

Luna Østergaard Nielsen, sprogkonsulent

Tlf. 33 18 79 34
Klik her for at sende en e-mail til Luna Østergaard Nielsen
Luna Østergaard Nielsen er cand.ling.merc. i Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation fra Copenhagen Business School. Hun har flere års undervisningserfaring fra en sprogskole i Kina, hvor hun har arbejdet som engelsklærer og sidenhen som Senior Teacher. Senest har Luna arbejdet inden for kommunikation og marketing hos en virksomhed i København, hvor hun også har haft ansvar for udvikling og markedsføring af salgsmateriale.

Luna er pr. 1. december 2016 ansat som sprogkonsulent i Studieskolen Business, hvor hun især tager sig af vores engelskkurser for virksomheder og privatpersoner.

Studieskolen Business - adresse
Borgergade 12, 1300 København K
CVR nr. 11662471.
 

 

vores Mission

Vi vil gennem sprogundervisning give erhvervsvirksomheder samt offentlige og private organisationer konkrete og målbare kompetencer og redskaber til at sikre en effektiv interkulturel kommunikation internt i virksomheden og på tværs af grænser.

 

På den måde bidrager vi til gode sociale og professionelle relationer, der har betydning for virksomhedernes eller organisationernes indtjening og succes.