Hvordan foregår undervisningen?

Vi har primært klasseundervisning. Og vi træner alle fire sprogfærdigheder på alle moduler: lytteforståelse, tale, læse og skrive.
I begyndelsen fokuserer vi meget på lytteforståelse og talefærdighed, og senere fokuserer vi mere på det skriftlige. Vi lægger meget vægt på at træne korrekt udtale.

• Vi varierer arbejdsformerne.
  • Vi inddrager vores kursister, når vi vælger temaer, tekster og projekter.
  • På de første moduler fokuserer vi på, at alle har behov for nogle generelle grundlæggende færdigheder.
  • Senere i forløbet former vi undervisningen mere efter den enkeltes behov, interesser og fremtidsmål.
  • Vi opfordrer til, at du taler dansk og opsøger sprog og kultur uden for klassen: Så kan du tage dine erfaringer og spørgsmål med til undervisningen.
  • Dansk kultur indgår i vores daglige undervisning.
  • Vores undervisning foregår på dansk på alle moduler. På det første modul kan din lærer bruge engelsk til at forklare.

Når du lærer dansk hos os, har du også mulighed for at danne både et professionelt og et socialt netværk. På modul 5 og 6 handler meget af vores undervisning om uddannelses- og arbejdsmarkedet.

Kursister fortæller

Hvad siger vores kursister?

Hvordan er det at gå til dansk på Studieskolen?

Klik her