For Cambridge English-undervisere

Cambridge English stiller mange ressourcer til rådighed for sine Preparation Centres og undervisere.

Her finder du ideer og hjælp til din undervisning, fx gratis undervisningsmaterialer, testmateriale, gratis webinars m.m.

Undervisningsmaterialer
Som underviser skal du bruge følgende bøger:
• Teacher's Book
• Class Audio CD's (cd'erne til lytteøvelserne i Student’s Book)
• Student's Book
Eleverne skal bruge en Student's Book og/eller Workbook. Desuden findes der andre relevante og gode supplementsbøger med ekstra undervisningsmateriale. Klik her og læs mere om og få tips til undervisningsmaterialer.

FÅ ADGANG TIL DE MANGE CAMBRIDGE ENGLISH-MATERIALER - KLIK HER

Kurser for engelsklærerne

Har du som underviser eller skole brug for inspiration til din undervisning? Vi tilbyder jævnligt engelsklærere et kursus i at undervise FCE og CAE. Vores kurser ruster underviseren til at kunne forberede en undervisning, der giver eleverne en optimal eksamensforberedelse og et solidt sprog. Klik og læs om kurserne her.

Slå engelsktimerne sammen!
Cambridge-engelsk kan nemt udbydes i sammenhæng med den daglige engelskundervisning, fordi der er flere overlap i pensum for henholdsvis det danske skolesystem og Cambridge English.

Vi har lavet to "curriculum comparisons", hvor I kan se, at mange af de områder, der undervises og eksamineres i FSA/FS10 og STX-engelsk, overlapper områderne i henholdsvis Cambridge First Certificate FCE og Cambridge Advanced English CAE:

Curriculum Comparison of Cambridge English: First and FSA/FS10 - klik her

Curriculum Comparison of Cambridge English: Advanced and STX English A - klik her

NY HJEMMESIDE FOR PREPARATION CENTRES - KLIK HER

• Information om at blive et Preparation Centre
  • Certificate ceremony toolkit
  • Newsletter

Du er altid velkommen til at kontakte sprogkonsulent Stine Lema på e-mail sthl@studieskolen.dk eller telefon 33 18 79 39, hvis du har yderligere spørgsmål.