Hvad siger eleverne?

Her kan du se, hvad nogle af eleverne mener om deres Cambridge English-forløb.

"Jeg har taget en Cambridge-eksamen, fordi jeg håber på at gøre brug af den i fremtiden, hvis jeg vælger en uddannelse, der vedrører engelsk. Det har været spændende og sjovt på den måde, at det er anderledes end normal engelskundervisning."

Mads Færk har bestået Cambridge English: First på Skovlund Efterskole

"Mit Cambridge-forløb har været ekstremt spændende og lærerigt. Jeg har udviklet mit sprog og ordforråd ekstremt meget, og jeg føler, jeg har udviklet mine engelsksprogede evner. Jeg vil uden tvivl anbefale andre at tage eksamen."

Sarah-Emilie Josiasen har bestået en Cambridge English: Advanced og en Cambridge English: Business Vantage på Skovlund Efterskole

"Jeg har valgt at følge Cambridge English-forløbet til dels for at forbedre mit engelsk, men især fordi jeg ønsker at studere i England på længere sigt. Jeg havde allerede udset mig at tage Cambridge-eksamen på et tidspunkt, så da Nordfyns gjorde det muligt, var det perfekt. Jeg har især forbedret mig grammatisk. Opgaveformerne skiller sig ud fra dem, man almindeligvis arbejder med i engelsktimerne."

Johanne Solange har bestået Cambridge English Advanced på Nordfyns Gymnasium

”Jeg har lært en masse om, hvordan man opbygger gode engelske sætninger, om hvordan man konverserer på engelsk og har selvfølgelig fået et større ordforråd”.
Karoline Ejby har bestået Cambridge English: Advanced på Nordfyns Gymnasium.

”Jeg er blevet mere præcis i mit engelsk og har fået et større ordforråd. Derudover er jeg blevet bedre til at skrive”.
Caroline Lundhold Kross har bestået Cambridge English: Advanced på Nordfyns Gymnasium

”Jeg har lært at udtrykke mig mere professionelt på engelsk, og mit ordforråd er også blevet meget større”.
Clara Mailund Rebsdorf har bestået Cambridge English: Advanced på Skovlund Efterskole

“I needed an internationally acclaimed language certification to fulfil a career goal. By taking the CPE course I would not only get the assessment but also improve my skills in general”.
Josefine Lykke Jensen har bestået Cambridge English: Proficiency og er Communications officer hos Henning Larsen Architects

”Det har været et godt forløb, dog meget udfordrende til tider. Jeg har lært en masse nye engelske udtryk og ord. Jeg er især blevet bedre til at variere mit sprog”.
Tine Petz Rasmussen
Elbæk Efterskole