Kurser i portugisisk

Lær portugisisk / brasiliansk midt i København.

 

Hvis du er begynder, skal du vælge Portugisisk 1.

Hvis du kan lidt portugisisk i forvejen, skal du vælge mellem Portugisisk 2 og Portugisisk 3 - afhængig af, hvor meget du allerede kan.

Vores kurser i portugisisk/brasiliansk følger Den europæiske referenceramme for sprog, og Portugisisk 1-3 dækker Basisniveau A1, Portugisisk 4-6 dækker Basisniveau A2. Gå ind og kig på referencerammen for at finde dit niveau.

 

Vi underviser i den brasilianske variant af sproget, fordi de fleste af vores kursister ønsker det. Men læreren kender også den portugisiske variant, så i praksis er det ikke noget problem.

 

På alle portugisiskkurser lægger vi vægt på, at du lærer at tale portugisisk, lige fra første gang. Derfor består en stor del af undervisningen i træning af samtale.

 

Hvis du har spørgsmål til portugisisk, så klik på Spørgsmål og svar (FAQ) eller kontakt os.

Kurser i portugisisk

Portugisisk-brasiliansk 1 - for begyndere (A1)

Start: torsdag 9. februar
tor 17.15-19.50
Underviser:
Raquel Watanabe
Pris:
kr. 1530 (kr. 1370)
Holdnr.:
3274-17
Periode:
09.02.2017 til 06.04.2017
Sted:
Vognmagergade 8, 3. sal
Lokale:
V324
Tidspunkt:
tor 17.15-19.50
Lektioner:
27
Lær at tale portugisisk, som man gør i Brasilien. Du lærer at tale et nemt og simpelt hverdagssprog, som du straks kan bruge i den virkelige verden. Du lærer bl.a. at hilse på folk og præsentere dig selv, og du lærer, hvordan du kan klare dig, hvis du skal rejse i den portugisisktalende verden (fx at købe togbilletter og bestille mad på en restaurant). Vi gennemgår også vigtige grammatiske emner som verber i nutid og fremtid, og du lærer, hvordan man stiller spørgsmål og svarer på dem. Da underviseren er fra Brasilien, er det den brasilianske variant af portugisisk, du lærer. Du kan dog også få gode råd og tips om den europæiske variant, hvis du har lyst til det.
Lærebog: Falar, Ler, Escrever Português, Um Curso Para Estrangeiros (E.P.U.), ISBN 9788512543109. Vi læser stk. 1-3. Du kan købe bogen på academicbooks.dk. Vi beder dig købe den inden kursusstart.
OBS: Lytteøvelserne er på en separat cd, som du ikke behøver at købe.
Tilmeld Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her

Portugisisk-brasiliansk 2 (A1.2)

Start: tirsdag 7. februar
tir 17.15-19.50
Underviser:
Raquel Watanabe
Pris:
kr. 1530 (kr. 1370)
Holdnr.:
3275-17
Periode:
07.02.2017 til 04.04.2017
Sted:
Vognmagergade 8, Stuen
Lokale:
V020
Tidspunkt:
tir 17.15-19.50
Lektioner:
27
Bliv bedre til portugisisk. Her lærer du ord og udtryk, som du kan bruge, fx når du køber ind, køber tøj eller ting til hjemmet, og du lærer tallene, så du kan spørge om, hvad klokken er og forstå svaret. Vi gennemgår også datoer og måneder. Du lærer at beskrive forskellige genstande fx ved hjælp af farver, og fortælle, hvor de er. Vi arbejder videre med grammatiske emner som fx verber i de forskellige tider, ejestedord og tillægsord og arbejder med teksterne i grundbogen. Hvis du har rejst lidt i Brasilien eller tidligere har taget et begynderkursus i portugisisk-brasiliansk, så passer dette kursus til dig. Da underviseren er fra Brasilien, er det den brasilianske variant af portugisisk, du lærer. Du kan dog også få gode råd og tips om den europæiske variant, hvis du har lyst til det.
Lærebog: Falar, Ler, Escrever Português, Um Curso Para Estrangeiros (E.P.U.), ISBN 9788512543109. Vi læser stk. 4-5. Du kan købe bogen på academicbooks.dk. Vi beder dig købe den inden kursusstart.
OBS: Lytteøvelserne er på en separat cd, som du ikke behøver at købe.
Tilmeld Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her

Portugisisk-brasiliansk 3 (A1.3)

Start: onsdag 8. februar
ons 17.15-19.50
Underviser:
Raquel Watanabe
Pris:
kr. 1530 (kr. 1370)
Holdnr.:
3276-17
Periode:
08.02.2017 til 29.03.2017
Sted:
Vognmagergade 8, 4. sal
Lokale:
V423
Tidspunkt:
ons 17.15-19.50
Lektioner:
27
Hvis du har fulgt Studieskolens Portugisisk-brasiliansk 1 og 2 eller har været på et kursus i Brasilien, passer dette kursus til dig. Du lærer den brasilianske variant af portugisisk. Underviseren er fra Brasilien, men hun kender også den europæiske variant af sproget. Vi fortsætter med at arbejde med grundbogens tekster og bruger dem som udgangspunkt for samtale. Vi sørger for, at de basale verbaltider, som du har lært i forvejen, er på plads. Desuden udvider vi ordforråd inden for forskellige emner som fx. personbeskrivelse med diverse adjektiver og personlige pronomener.
Lærebog: Falar, Ler, Escrever Português, Um Curso Para Estrangeiros (E.P.U.), ISBN 9788512543109. Vi læser stk. 6-7. Du kan købe den på www.academicbooks.dk.Vi beder dig købe bogen inden kursusstart.
OBS: Lytteøvelserne er på en separat cd, som du ikke behøver købe.
Tilmeld Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her

Kontakt 

Kontakt Louise Madsen på tlf. 33 18 79 30 eller mail, hvis du har spørgsmål til kurserne.

 

Send e-mail.

Raquel Yumi Watanabe
Raquel Watanabe

Raquel Watanabe er oprindeligt fra Brasilien. Hun er født og opvokset i São Paulo, i den sydøstlige region af Brasilien. Hun er uddannet tandlæge og har mange års erfaring som portugisiskunderviser.
Årsagen til hendes japanske udseende og efternavn er, at hendes oldeforældre i 1908 udvandrede fra Japan og rejste til Brasilien. De var blandt de 781 passagerer på skibet Kasato Maru, der som det første ankom til det store sydamerikanske land. I dag er der ca. 1,5 millioner efterkommere af japanere i Brasilien. Denne befolkningsgruppe kaldes "nipobrasileiros".

 

Raquel er vild med at rejse, og ligesom de fleste brasilianere kan hun rigtig godt lide at være på stranden. Desuden elsker hun brasiliansk musik, dans og sport, især fodbold og tennis.

I fritiden kan hun godt lide at lave forskellig slags kunsthåndværk, madlavning, kager og brasilianske snacks, der hedder "salgadinhos", og som ofte spises, når brasilianerne ser fodboldkampe med vennerne, holder picnic på stranden eller til dagligt.

Hvis du skal rejse til Brasilien, anbefaler Raquel følgende uforglemmelige steder og madoplevelser: 
Steder: Avenida Paulista, Iguaçu-vandfaldene, Copacabana Strand, Pelourinho i Salvador og bådtur i Amazonas regnskov.
Mad: Feijoada med caipirinha, Pizza fra São Paulo, Brasiliansk barbecue (churrasco), pastel og pão de queijo.