Kurser i bosnisk, serbisk, kroatisk

Lær bosnisk/kroatisk/serbisk på Studieskolen i København.

 

Vores kurser giver en god indføring i alle de tre sprog, som man taler i Bosnien, Kroatien, Montenegro og Serbien. Kurserne er velegnede for alle, uanset om du vil lære bosnisk, kroatisk eller serbisk.

 

Bosnisk, serbisk og kroatisk er i praksis det samme sprog med små regionale forskelle. Derfor kaldte man det tidligere for serbokroatisk. Underviseren vil forklare forskellene, så du kan tilpasse dit sprog til det område, du er interesseret i.

 

Vi lægger vægt på, at du lærer at tale lige fra første undervisningsgang. Derfor består en stor del af undervisningen i træning af samtale.

 

På alle hold bruger vi de latinske bogstaver, men hvis du er interesseret i at lære det kyrilliske alfabet, kan underviseren hjælpe dig med det.

 

Næste begynderkursus starter i september. Vil du have besked, når du kan tilmelde dig, så udfyld navn og e-mailadresse herunder.

 

Hvis du har spørgsmål, så klik på Spørgsmål og svar (FAQ) eller kontakt os.

Kurser i serbokroatisk

Serbisk/bosnisk/kroatisk 2

Start: mandag 13. februar
man 17.45-19.25
Underviser:
Lidija Milanovic
Pris:
kr. 2530 (kr. 2325)
Holdnr.:
3288-17
Periode:
13.02.2017 til 03.07.2017
Sted:
Vognmagergade 8, 3. sal
Lokale:
V317
Tidspunkt:
man 17.45-19.25
Lektioner:
36
For dig, der kan tale og forstå lidt allerede. Du skal også have lidt kendskab til grammatik. Du lærer at tale i fortid, fortælle om din ferie, finde vej og leje et værelse. Vores indfødte underviser tager dig også et spadestik dybere i kulturen på Balkan.
Undervisningsmaterialet er delvist på engelsk.
Underviseren uddeler materialet på holdet, og det er inkluderet i kursusprisen.
8-16 kursister.
Tilmeld Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her


Udfyld navn og e-mailadresse - så giver vi dig besked, når vi tilbyder et nyt begynderkursus.
*

Kontakt 

Kontakt Louise Madsen på tlf. 33 18 79 30 eller mail, hvis du har spørgsmål til kurserne.

 

Send e-mail.

Lidjia Milanovic
Lidija Milanovic

Lidija Milanovic er universitetsuddannet i slavisk sprog og litteratur fra det tidligere Jugoslavien, og i hendes hjemland, Bosnien, underviste hun i russisk i flere år.
Her i Danmark har hun taget en læreruddannelse fra Frederiksberg Seminarium og har bl.a. arbejdet i Nationalmuseets formidlingsafdeling. Nu er hun modersmålsunderviser i Københavns Kommune og pædagog med ansvar for den sproglige udvikling i børnehaven Asgård - og selvfølgelig serbokroatiskunderviser på Studieskolen. Hun har også lige gjort uddannelsen som rytmikpædagog færdig.
Pædagogik, undervisning og formidling er nøgleord i Lidijas karriere!
Lidija bruger ordene underviser, kollega, mor, veninde, borger om sig selv. En bevidst, ansvarlig og meget mangfoldig kvinde. Hendes store passion er skiløb, og i det hele taget spiller bevægelse - og musik - en stor rolle i hendes liv. Måske vil du opleve det, hvis du går til serbokroatisk hos hende.