Kurser i svensk

Lær svensk på Studieskolen.

Vi tilbyder løbende forskellige svenskkurser på flere niveauer.

 

Vælg mellem:

  • 'Svensk for begyndere', hvor vi bl.a. beskæftiger os meget med forskellen mellem dansk og svensk.
  • 'Svensk på mellemniveau', som er for dig, der allerede kan noget svensk.

 

Klik på Læs mere under holdene for at se præcist, hvad vi laver på holdene.

 

Hvis du har spørgsmål til noget med svensk, så klik på Spørgsmål og svar (FAQ) eller kontakt os.

Kurser i svensk fra september

Svensk for begyndere A1-A2

Start: torsdag 7. september
tor 16.45-18.25
Underviser:
Monika Sofia Wallgren
Pris:
kr. 2405 (kr. 2215)
Holdnr.:
1700-17
Periode:
07.09.2017 til 11.01.2018
Sted:
Borgergade 12, 1. sal
Lokale:
111
Tidspunkt:
tor 16.45-18.25
Lektioner:
32
Svensk for begyndere. Du lærer at forstå og tale moderne, talt svensk. Vi gennemgår de grundlæggende grammatiske regler og de væsentligste forskelle i udtale og ordforråd mellem dansk og svensk, så du lidt efter lidt kan begynde at slå over i rigtigt svensk.
Kurset er tilrettelagt for danskere, men andre med meget gode danskkundskaber (minimum B2) kan også følge med.
Lærebog: Scherrer og Lindemalm: Rivstart A1 + A2 Textbok. ISBN 9789127434202. Du kan fx købe bogen på cdon.com. Vi beder dig købe den inden anden mødegang.
8-16 kursister.
Venteliste Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her

Svensk på mellemniveau B1-B2

Start: mandag 4. september
man 16.45-18.25
Underviser:
Monika Sofia Wallgren
Pris:
kr. 2405 (kr. 2215)
Holdnr.:
1702-17
Periode:
04.09.2017 til 08.01.2018
Sted:
Gothersgade 14, 5. sal
Lokale:
500
Tidspunkt:
man 16.45-18.25
Lektioner:
32
Hvordan siger man på gensyn til sin nye svenske svigermor? Hvorfor må man aldrig nogensinde give en svensker et tilbud? Hvilke ord og vendinger skal man for enhver pris undgå til en jobsamtale i Sverige? Dette og meget mere lærer du, når vi dykker dybere ned i det svenske sprog.
Vi begynder at tale om forskellige emner, lettere ting i begyndelsen, og vi debatterer for og imod aktuelle eller tidsløse temaer. Vi arbejder også med lærebogen, og vi laver lytteøvelser og måske lidt rollespil. Kurset er for dig, der allerede har lært det basale i at skifte fra dansk til svensk.
Lærebog: Paula Levy Scherrer: Rivstart B1 + B2. ISBN 9789127434233, 2015. Du kan købe bogen på cdon.com. Vi beder dig købe den inden anden mødegang.
8-16 kursister.
Tilmeld Læs mere Læs mindre

Der er desværre ikke flere pladser. Skriv dig på venteliste her

Der er kommet nye pladser. Tilmeld dig her

Monika Sofia Wallgren
Monika Wallgren er svensker, men har boet i København siden begyndelsen af halvfemserne. Hun er uddannet inden for journalistik og kommunikation ved universiteter i Skotland og Sverige. Monika har arbejdet som kommunikationsrådgiver, fundraiser, journalist, redaktør, oversætter og underviser.
 
"Jeg har altid været dybt fascineret af sprog og kommunikation, og hvordan det påvirker os. Jeg kan ikke forestille mig et mere spændende fag!", fortæller Monika.
Kenneth Bengtsson
Kenneth Bengtsson

Kenneth Bengtsson er uddannet journalist, men han har også en svensk cand.mag. uddannelse i bl.a. historie og nordiske sprog. Han er født i Landskrona og har derfor altid haft meget tætte bånd til Danmark. Efter mange års arbejde som journalist, senest ved Sveriges Radio i Halmstad, hvor han også gennem en længere periode var nyhedschef, flyttede han i 1995 til Tisvildeleje i Nordsjælland.
I Danmark deler Kenneth sin tid mellem fagbladsjournalistik og svenskundervisning. Han har i mange år undervist medarbejdere i en lang række danske virksomheder både for Studieskolen og andre sprogskoler. På Studieskolen har han såvel holdundervisning som privatelever.
Kenneth er en stor operafan og har en af Danmarks største private samlinger af opera på bånd og plade. Men han kan også lide at arbejde i haven, og han citerer gerne en kendt dansk forfatter og journalist, at ”lidt skidt under neglene giver ro i sjælen”. Andre store hobbys er at gå på loppemarkeder og at rejse, ofte derhen i verden hvor ikke alle har været.  
”Det er en stor udfordring at lære danskere og svenskere at tale med og at forstå hinanden. Det er sværere, end hvad mange måske tror, men også utroligt inspirerende!”