Turistfører

Hvis du ønsker at starte på turistføreruddannelsen og skal have vurderet dit sprog, eller hvis du allerede er turistfører og ønsker et yderligere sprog, kan du på Studieskolen tage en sprogprøve.

 

Sprogprøverne afholdes i et samarbejde mellem Studieskolen, Turistførerforeningen og RUC.

 

1. Sprogprøve ved optagelse til turistføreruddannelsen
Prøven er mundtlig og varer 20 minutter. For at kunne bestå, skal du være på niveau B2+ i den europæiske referenceramme for sprog. Niveau B2+ (B2 plus) ligger altså mellem B2 og C1 (se referencerammen her).

Her kan du se en beskrivelse af prøven.

Prøvedato og tilmelding:
Prøven finder sted 12. juni 2017.
Pris: 1.300,00 kr.

 

Samtidig med at du tilmelder dig prøven, skal du sende en mail til langtest@studieskolen.dk med information om hvilket sprog du ønsker at blive testet i.

 

Tilmeldingsfristen er den 29. maj 2017 kl 12.00, og tilmelding  er bindende ved denne frist. Tilmeldinsfristen er overskredet, og du kan ikke længere tilmelde dig.

 

2. Supplerende sprogprøve for turistførere
Prøven er mundtlig og varer 20 minutter. For at kunne bestå, skal du være på niveau C1 i den europæiske referenceramme for sprog. Klik her for at se referencerammen.
Niveauet for den supplerende sprogprøve i dansk ligger på C2.

Her kan du se en beskrivelse af prøven.

Prøvedato og tilmelding:
Prøven finder sted to gange om året:  22. februar og 12. juni 2017.
Pris: 1.500,00 kr.

Du kan tilmelde dig nederst på siden.


Samtidig med at du tilmelder dig prøven, skal du sende en mail til langtest@studieskolen.dk med information om, hvilket sprog du ønsker at blive testet i.

 

Tilmeldingsfristen er to uger inden prøven:  den 8. februar 2017 kl. 12.00 og den 29. maj 2017 kl. 12.00.  Tilmelding er bindende ved denne frist. Tilmeldingsfristen er overskredet, og du kan ikke længere tilmelde dig.

Tilmeld dig til prøve