Borgergade-Gothersgade

Meget af Studieskolens undervisning foregår i Studieskolens lokaler i Borgergade 12 og 14 og Gothersgade 14. Se oversigtskort over lokalerne her.

Find vej
Tog
: Nærmeste station: Nørreport Station på Nørre Voldgade. Gåafstand: ca. 10 minutter.

Metro: Nærmeste Metro-station: Kgs. Nytorv. Gåafstand: ca. 5 minutter.

Citycirklen linje 11 til Borgergade
Linje 26 til Borgergade
Linje 350 S til Gothersgade
Linje 1A til St. Kongensgade
Linje 15 til St. Kongensgade
Se bustider og køreplaner her.

Parkering
Der er mulighed for parkering i Borgergade (pris hverdage kl. 08-18 kr. 18, kl. 18-23 kr. 11).

Er du kørestolsbruger?
For at komme ind til undervisning i Borgergade 12/14 og Gothersgade 14 – som ligger i samme bygning – er der flere muligheder for dig som kørestolsbruger.
Har du en kørestol, som er mindre end 65 cm i bredden, kan du tage indgangen ved Gothersgade 14 og tage elevatoren op til 1. (Borgergade 12) eller 5. sal, hvor Studieskolen har sine lokaler.
Har du derimod en bredere kørestol, skal du kontakte Studieskolen på 33 18 79 00, så sørger vi for, at du bliver vist til en større elevator.
Parkering: der er fire handicapparkeringspladser i Borgergade, tæt på Studieskolen.

Kaffe og vand
Der er kaffeautomater på alle etager i Borgergade og Gothersgade.
På 1. sal er der to vandautomater med koldt og filtreret vand.

Find vej til Studieskolen

Vis stort kort