Samtaletræning

Målgruppe
Dette kursus i konversation er for udlændinge, der ønsker at udvikle et større, mere aktivt og flydende mundtligt sprog. Som udlænding har man brug for at kunne udtrykke sig præcist, kende de rigtige ord og vide hvad de dækker over. Mange udlændinge har en tendens til at vige tilbage fra at tage del i bestemte samtaler, fordi de mangler vigtige sætninger og ord relateret til emnet.

Kursusforløb
Kursusindholdet vil tilskynde deltagerne til at kommunikere godt på dansk ved at opbygge et brugsorienteret sprog med mange relevante ord og vendinger. Vi vil fokusere på det talte sprogs stiltræk, udtale og nøjagtighed, for at du kommer i gang med at udveksle synspunkter med henblik på at få kendskab til andres viden og holdninger til en sag. Det faktiske kursusindhold bestemmes af deltagerens individuelle sprogniveau og af interesser/kompetenceprofil. Kurset vil dække forskelligartede materialer og emner for at stimulere en engagerende udveksling.

Kursusmål

• at udvikle din præcision og flydende kommunikation
  • at udvikle din tillid til at samtale på dansk om relevante emner
  • at berige dit ordforråd – alment og fagligt

Kursusindhold
Kurset dækker nøgleområder som

• Flydende tale
  • Lytteforståelse
  • Udtale og accent
  • Læsefærdighed
  • Branchespecifik terminologi
  • Præsentation & forhandlingsevner

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære sprog.

Kontakt os

Dit forløb hos os

1.

Du kontakter os, og vi sender dig et tilbud. Vi matcher dig med den underviser, der passer bedst til dine behov.

2.

Første undervisningsgang taler du med underviser, der laver en plan over kurset, som du godkender.

3.

Undervisningen er i gang, og du eller virksomheden får en faktura fra os. Når kurset er slut, beder vi dig evaluere undervisningen.

4.

Du får en slutrapport, og underviser giver dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære sprog.