Andre sprog

Lær et nyt fremmedsprog eller bliv bedre til et sprog, du allerede kan tale i forvejen.

 

Studieskolen Business arrangerer både firmaundervisning og enetimer i mere end 35 forskellige sprog.

 

Det er ikke altid tilstrækkeligt at kunne tale engelsk som eneste fremmedsprog. I mange professionelle eller private situationer åbner det døre, at man kan tale det pågældende lands sprog.

 

Med vores sprogundervisning følger også en forståelse af det pågældende lands kultur. Hvis du vil have succes på den globale scene, er det vigtigt at kende de kulturelle koder, der gælder i din samarbejdspartners land.

 

Vi underviser på alle niveauer i mere end 35 sprog lige fra svensk til swahili. Kontakt os og hør, om netop det sprog, du har brug for at lære, er blandt dem, vi udbyder.

 

Du kan selv vælge, om du eller din virksomhed vil have undervisning en gang om ugen, eller om du hellere vil have et crash-kursus, hvor vi underviser hele dagen eller dele af dagen i en eller flere uger.

 

Du kan blive undervist i dit firma i hovedstadsområdet, på Studieskolen i Borgergade eller på Skype.

 

Prisen er afhængig af antal lektioner og af adressen. Du kan få mere at vide om priser og andre praktiske oplysninger her.

Om svensk eneundervisning 

Det var en fornøjelse!

 

Iben Danielsen

Om svensk eneundervisning 

God lærer og rigtig god til at formidle. God brug af tavlen og øvning af udtale.

 

Heidi Ulstrup Hartvig, BRFkredit

Katja Larsen-Davis

Kontakt os

Kontakt Katja på tlf. 33 18 79 34 eller mail. Så ser vi, om dette er det rigtige kursus. Ellers skræddersyr vi et til dig.

Send e-mail.

 

Studieskolen Business rating

Baseret på 948 vurderinger fra vores kursister.

japansk eneundervisning 

Keiko har leveret kompetent, relevant og struktureret undervisning, der tog højde for de kompetencer, jeg havde brug for. Samtidigt er hun en særdeles behagelig person med stærke formidlingsevner. Jeg er meget tilfreds med kursusforløbet.

 

Jakob H.