Engelsk - eneundervisning og firmakurser

Vil du gerne blive bedre til engelsk? Har du brug for eneundervisning i engelsk? Har virksomhedens medarbejdere brug for få styrket deres kompetencer i engelsk?

 

Vi tilbyder - meget gerne - og udvikler skræddersyede kurser i engelsk for enkeltpersoner og virksomheder. Vi kan hjælpe dig eller din virksomhed, hvad enten det drejer sig om generel genopfriskning eller om at styrke dit professionelle sprog inden for et specifikt område.

 

Du bestemmer hvor og hvornår.

 

Alle kurser kan finde sted på Studieskolen, i din virksomhed eller som fjernundervisning på Skype.

 

Vi er meget fleksible med hensyn til tilrettelæggelsen af kurset og bestræber os på at lægge undervisningen på tidspunkter, der passer dig.

 

Nedenfor finder du en række eksempler på kursusbeskrivelser, som viser, hvordan vi arbejder, og som kan give dig inspiration til netop dit kursus. Men husk at vi skræddersyer alle kurser, og at et forløb altid starter med at afdække dine sproglige behov.

Katja Larsen-Davis

Kontakt mig

Kontakt Katja Larsen-Davis på tlf. 33 18 79 34 eller mail. Så finder vi det rette kursus til dig eller dine medarbejdere.

Send e-mail.

 

Studieskolen Business rating

Baseret på 948 vurderinger fra vores kursister.

Hvad siger kunderne?

Jeg vil gerne takke Studieskolen og ikke mindst Diana for at have tilrettelagt et særdeles professionelt og skræddersyet undervisningsforløb for os, der til fulde har indfriet vores forventninger og ønsker.


Britt Rønne

Se mere her