Skræddersyet og fleksibel eneundervisning

Vi skræddersyr sprogundervisning i dansk og over 30 fremmedsprog.

Tag et sprogkursus, der er skræddersyet til lige præcis dit behov. Hvad enten du skal bruge sproget privat eller i professionel sammenhæng, så skræddersyr vi kurset til dig.
Vi tager udgangspunkt i, hvad du eventuelt kan allerede, og så planlægger vi et forløb, der tager højde for, hvad du skal bruge sproget til, hvor meget tid du har til at arbejde med det, hvordan du bedst lærer osv.

Undervisningen kan foregå hos os på Studieskolen i centrum af København eller eventuelt på din arbejdsplads. Den kan også foregå som fjernundervisning via Skype.

Nedenfor kan du læse om, hvordan vi griber opgaven an, om priser og andet praktisk.

Kom godt i gang

• Du kontakter os og fortæller, hvad dine sproglige behov og forventninger til et kursus er. Derefter sender vi dig et tilbud, hvor vi foreslår dig et sprogkursus med et bestemt antal lektioner.
    En lektion er 45 minutter og koster for eneundervisning 495 kr. + moms (hvis undervisningen er for en privatperson, betales ikke moms).
    Ved flere deltagere på kurset koster det plus 50 kr. pr. ekstra deltager pr. lektion.
  • Hvis du accepterer vores tilbud, er vi klar til at starte. Vi matcher dig med den underviser, hvis kompetencer passer bedst til dine krav og behov. Hvis du ønsker undervisning i arabisk, dansk, engelsk, fransk, italiensk, norsk (bokmål), spansk, svensk, syrisk, tyrkisk eller tysk, sender vi dig et link til en onlinetest. Du får en ordrebekræftelse fra os. Kurset kan ligge på fastlagte tidspunkter, eller du kan vælge et fleksibelt forløb, hvor de enkelte møder aftales fra gang til gang. Hvert møde er på minimum 2 lektioner. Under alle omstændigheder har du mulighed for at ændre dine aftaler med 24 timers varsel.
  • Vi indleder med en behovsanalyse og en kursusbeskrivelse, som du godkender. Derefter ved vi, hvilket undervisningsmateriale der passer bedst til dit kursus. Hvis det er relevant, sender vi også dokumenter til vores HR-partner i din virksomhed. Du eller virksomheden får en faktura fra os.
  • Midtvejs gennem kursus beder vi dig om at evaluere det hidtidige forløb. Hvis nye behov er opstået, eller du ønsker ændringer, reviderer vi kursusbeskrivelsen.
  • Vi sender dig et link til online evaluering. Underviser skriver en slutrapport med anbefalinger til dig. Begge dokumenter sendes til vores HR-partner i din virksomhed, hvis det er relevant.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig og din virksomhed videre med at lære sprog.

Kontakt os