Fransk for begyndere

Målgruppe
Medarbejdere der ønsker at stifte bekendtskab med fransk for at kunne kommunikere på basisniveau med franske forretningspartnere. Medarbejderne har brug for at opbygge praktiske sprogfærdigheder og et kendskab til fransk forretningskultur.

 

Kursusindhold
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes behov, og vi vælger kursusmaterialet ud fra dette.
Vi lægger vægt på talefærdighed, læsefærdighed og lytteforståelse. Hvis medarbejderne ønsker det, arbejder vi desuden med skrivefærdighed.

 

Vi lægger vægt på at skabe variation og spænding i undervisningen ved anvendelse af mange forskellige opgavetyper, bl.a. rollespil. Vi arbejder med både lærebøger og autentiske materialer, gerne fra deltagernes arbejdsområde. Vi inddrager desuden ressourcer fra internettet i undervisningen.

 

Kursets resultat
Efter endt kursus vil deltageren

  • have kendskab til det franske sprogs opbygning
  • kunne forstå og bruge dagligdags udtryk
  • kunne modtage og videregive en enkel telefonbesked
  • kunne introducere sig selv og spørge til modpartens liv og arbejde
  • kunne interagere på fransk forudsat at modparten taler langsomt og tydeligt og er indstillet på at hjælpe.

 

Kursusforløb
Interne firmahold eller eneundervisning 60-90 lektioner. Kurset kan afholdes med 1 eller 2 mødegange a 3 lektioner om ugen. 

 

Kurset kan sættes i gang når som helst med ca. 1 uges varsel og kan finde sted i firmaet eller på Studieskolen i Borgergade.

Katja Larsen-Davis

Kontakt os

Kontakt Katja på tlf. 33 18 79 34 eller mail. Så ser vi, om dette er det rigtige kursus. Ellers skræddersyr vi et til dig.

Send e-mail.