Om os

På Studieskolen har vi undervist udlændinge i dansk i over 40 år. Vi er en af Danmarks største sprogskoler - med de bedste resultater.

 

Vi har specialiseret os i danskundervisning for udlændinge, der har mindst 12 års skolebaggrund. På Studieskolen lærer de dansk hurtigt og effektivt, så de kan komme i arbejde eller følge med på deres studie.

 

Kravet om lang skolebaggrund gør, at nogle bliver frustrerede, når de bliver afvist. Til gengæld har de mange tusinde kursister, der har opfyldt kravet og derfor har gået hos os i tidens løb, været mere end tilfredse med vores undervisning.

 

Vores succesrate er høj, når man sammenligner karakterer: Studieskolens kursister scorer højere end andre sprogcentres kursister til de afsluttende danskprøver. Samtidig er vores kursister tilfredse – vi scorer 5,7 ud af 6 mulige i vores tilfredshedsundersøgelser.

 

Anerkendte undervisningsmaterialer
Studieskolen har produceret de fleste og bedste undervisningsmaterialer til dansk på markedet. Materialerne er anerkendt for deres kvalitet og anvendes til danskundervisning mange steder her i landet og på universiteter i udlandet.

 

Lær dansk uden bøvl
Vi har indtil nu haft kontrakt om danskundervisning med Københavns Kommune med alle de fordele og ulemper, det indebærer.
Fra 1. august 2018 har vi ikke længere kontrakt med kommunen, og derfor kan vi tilbyde fleksibel danskundervisning, der ikke er bundet af administrative bånd og bureaukratiske procedurer.

 

Vores kursister skal nu ikke længere forholde sig til hverken depositum, klippekort eller uddannelsesret.

 

Vil tilbyder danskkurser på private vilkår, så vi kan sætte prisen, som vi vil – og den er på samme niveau som på sprogcentre, der er opererer på kommunale vilkår.