Lær dansk online

Intensiv og fleksibel danskundervisning.

Online dansk er et tilbud til dig, som har behov for et fleksibelt og intensivt danskkursus. Ønsker du at lære dansk med høj progression i et innovativt digitalt læringsunivers, hvor du ikke behøver møde fysisk op på skolen, så er disse kurser for dig. Måske rejser du meget, bor langt væk fra København eller har en så travl hverdag, at du ikke har mulighed for at møde op på skolen.

Online dansk giver dig mulighed for at lære dansk når som helst og hvor som helst. De faste mødetider består i ugentlige webinarer, hvor det eneste, du behøver, er en computer eller tablet og en internetforbindelse.

Du lærer et sprog, du kan bruge i din hverdag, på arbejdspladsen og med venner. Du får indblik i dansk kultur og samfundsforhold, så du både kan følge med og deltage i samfundet.

Et onlinekursus består af:

• Et virtuelt læringsmiljø med varierende sprogøvelser. Hver uge har du digitalt hjemmearbejde for. Du tilrettelægger selv, hvornår du arbejder med dansk mellem mødegangene.
  • Omfattende multimedialt materiale: videoer, lydfiler og interaktive øvelser.
  • Et eller to ugentlige webinarer (et virtuelt klasseværelse). Her arbejder vi i fællesskab med dansk, og du øver det, du har lært derhjemme.
  • Skriftlige og mundtlige afleveringer med lærerfeedback.

Kurset kræver en høj grad af selvdisciplin og lærelyst. Du skal forvente at bruge 6-10 timer ugentlig på selvstudier.

Tilmeld dig

Klik her for at tilmelde dig et onlinekursus i dansk.

Klik her

Lær dansk online

Onlinekurser på dansk

Med vores onlinekurser kan du lære dansk hvor som helst og når som helst.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, vores administration og studievejledere er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os