For Preparation Centres og undervisere

Cambridge English stiller mange ressourcer til rådighed for sine Preparation Centres og undervisere. På nedenstående hjemmesider finder I eksamensvideoer, gratis undervisningsmateriale og testmateriale, gratis webinars til undervisere og meget mere.

 

FÅ ADGANG TIL DE MANGE CAMBRIDGE ENGLISH-MATERIALER - KLIK HER

 

NY HJEMMESIDE FOR PREPARATION CENTRES - KLIK HER 

  • Information om at blive et Preparation Centre
  • Certificate ceremony toolkit
  • NewsletterKurser for engelsklærerne

Har du som underviser eller skole brug for inspiration til din undervisning? Vi tilbyder jævnligt engelsklærere et kursus i at undervise FCE og CAE. Vores kurser ruster underviseren til at kunne forberede en undervisning, der giver eleverne en optimal eksamensforberedelse og et solidt sprog. Klik og læs om kurserne her.

 

Slå engelsktimerne sammen!
Cambridge-engelsk kan nemt udbydes i sammenhæng med den daglige engelskundervisning, fordi der er flere overlap i pensum for henholdsvis det danske skolesystem og Cambridge English.

Vi har lavet to "curriculum comparisons", hvor I kan se, at mange af de områder, der undervises og eksamineres i FSA/FS10 og STX-engelsk, overlapper områderne i henholdsvis Cambridge First Certificate FCE og Cambridge Advanced English CAE:

 

Curriculum Comparison of Cambridge English: First and P9/P10 - klik her

Curriculum Comparison of Cambridge English: Advanced and STX English A - klik her

 

Undervisningsmaterialer
Som underviser skal du bruge følgende bøger:
•    Teacher's Book
•    Class Audio CD's (cd'erne til lytteøvelserne i student’s book)
•    Student's Book
Eleverne skal bruge en Student's Book og/eller Workbook. Desuden findes der andre relevante og gode supplementsbøger med ekstra undervisningsmateriale. Klik her og læs mere om og få tips til undervisningsmaterialer.

Du er altid velkommen til at kontakte sprogkonsulent Stine Lema på e-mail eller telefon 33 18 79 39, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Cambridge-logo 
Der er nogle ganske særlige regler for brug af Cambridge-logoet for Preparation Centres. Hvis jeres skole har minimum 15 kandidater til eksamen om året, får I ret til at bruge et særligt Cambridge-logo til jeres hjemmeside og trykte materiale. Som Preparation Centre får du også adgang til en hjemmeside, hvor du bl.a. kan finde dine elevers eksamensresultater.
Klik her og læs mere om, hvad det vil sige at være Preparation Centre og om brug af logo

 

tilmelding til eksamen

Få mere info om tilmelding til eksamen og tilmeld dine elever her.
Klik her