Sprogcoaching

sprogcoaching

 

Sprogcoaching = målrettet sproglæring

 

Trænger du til at målrette din sproglæring og få hjælp til at lave en plan for, hvor du gerne vil hen med dit sprog? Så er sprogcoaching noget for dig.

 

Sprogcoaching er en metode, hvor du arbejder sammen med en sprogcoach. Coachen har forstand på både det sprog, du er ved at lære, og på måder at lære på. Gennem samtaler med sprogcoachen bliver det både nemmere, sjovere og mere effektivt for dig at lære sprog.

 

Det første sprogcoachingsmøde varer 1 time, og her er målet, at I ser på dine forudsætninger, definerer dit mål og drøfter, hvordan du vil nå det.
Du definerer både dit overordnede mål og beskriver de konkrete trin på vej hen mod målet – her kan det ikke blive konkret nok. I sidste del af dette møde laver I en konkret plan for, hvad du vil arbejde med indtil næste gang.

 

Du kan nøjes med det første møde, men for at få det bedste ud af coachingen, anbefaler vi at du tager nogle opfølgende møder med din sprogcoach. Du kan købe så mange ekstra møder, som du har behov for.

 

På de opfølgende møder ser I på, hvordan arbejdet har fungeret for dig, og på basis af dine erfaringer lægger I en ny plan for den næste periode. Disse møder varer cirka 45 minutter.

 

For at opnå det bedst mulige resultat anbefaler vi et forløb på mindst tre gange – et første møde og to opfølgende møder.

 

Priser for sprogcoaching
Første møde a 1 time: 595 kr.
Opfølgningsmøde a 45 minutter: 495 kr.

 

Køb sprogcoaching nedenfor.


Tilmeld dig sprogcoaching

Sprogcoaching - 1. møde

Pris:
kr. 595

Sprogcoaching opfølgningsmøde

Pris:
kr. 495

hvad siger andre?

Vi har talt med to kursister, der har fulgt et sprogkursus i kombination med sprogcoaching.

 

De fortæller begge, at de er blevet meget bedre til henholdsvis tysk og spansk - og at de har nydt den anderledes måde at lære sprog.

 

Læs interviewet her.

hvordan startede det?

Er du blevet nysgerrig på, hvordan projektet med sprogcoaching startede? Så læs artiklen - her kan du også se, hvem vi har samarbejdet med i løbet af processen.


Klik for at læse mere