Sjov med sprog - kommunikativ undervisning

De fleste undervisere vil gerne gøre sprogundervisningen aktiv og levende. Men hvordan?

Få inspiration til konkrete og sjove opgaver, I kan give eleverne, når I vil kaste dem ud i at kommunikere på det fremmedsprog, de er ved at lære. Eleverne skal ud på gulvet, rundt i klassen og i snak med hinanden.

Prøv en temadag. En hel dag fuld af muligheder for at afprøve mange forskellige tasks, som I senere kan bruge direkte i undervisningen. Taskbaseret undervisning har den fordel, at det også er sjovt, konkret og legende for de undervisere, der skal trænes i kunsten.

Arbejdet med taskbaseret undervisning er en oplagt gruppeaktivitet, og dagen vil helt sikkert komme til at fungere som inspirerende teambuilding.

Vi skræddersyr til grupper i alle størrelser.

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at arrangere sproglig efteruddannelse.