Student Talk by Studieskolen

25. april 2019

Hvordan bliver man den perfekte indvandrer?

Jonathan Davis er Senior Program Manager hos Microsoft i Danmark. Han vil fortælle om, hvordan man efter hans mening bliver den perfekte indvandrer.

Han taler af erfaring! Han har nemlig været indvandrer i over 30 år,  for eksempel grundlagde han den største forening for udlændinge i Beograd.

På vores Student Talk vil han dele sin "10-point code of conduct" for udlændinge, der er indstillet på at gøre en indsats for at trives i det nye land.

Han vil fortælle om principper, praksis og mentale modeller, der klæder dig på, så også du kan trives hvor som helst. Han giver tips til, hvordan et positivt mindset kan være et kraftfuldt værktøj, så man både bliver mere effektiv og får større modstandskraft.

Jonathan fortæller på engelsk.

Det foregår:

Torsdag den 25. april kl. 15.00-16.30
Studieskolen, Borgergade 14, 1. sal, lokale 131

Vi serverer lidt at drikke.

Det er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nedenfor.