Student Talk by Studieskolen

Er det umagen værd at lære dansk?

Max Wienk-Borgert er Head of Finance ved Roche Innovation Center Copenhagen - og han er den første taler i en række af Studeskolens Student Talks. Det er en nyskabelse, hvor nuværende og tidligere kursister fortæller om og deler deres erfaringer med at bo og arbejde i Danmark. De fortæller om, hvordan det er lykkedes dem at skabe en karriere.

Kom og hør Max Wienk-Borgerts fortælle om hans oplevelse af kulturen på det det danske arbejdsmarked og bliv inspireret af hans interkulturelle kompetencer, der for ham har gjort det nemmere at blive hurtigt integreret på en ny arbejdsplads.

Han har lært dansk og kan derfor kommunikere effektivt med mennesker fra hele verden.

Max Wienk-Borgerts vil fortælle om de udfordringer, han mødte i Danmark, og han vil dele nogle do’s and dont’s på det danske arbejdsmarked.

Max fortæller på engelsk.

Det foregår:

Fredag den 29. marts kl. 13.00-14.30
Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, lokale 108-110

Vi serverer lidt at drikke.

Det er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nedenfor.