Hvad er sprogcoaching?

Se filmen og find ud af, hvad du kan bruge sprogcoaching til.

youtube

Lær sproget bedre – og hurtigere – med sprogcoaching

Er du i gang med at lære et sprog, og går det ikke hurtigt nok?

Eller har du nogle specifikke og konkrete mål, der ikke bliver tilgodeset på det hold, du går på nu? Det kan enten være på et af Studieskolens sproghold eller på sprogundervisning på andre sprogskoler. 

Du oplever formentligt dig selv som en af de mere ambitiøse kursister på holdet. Enten fordi du bare er stræbsom som person, eller fordi du specifikt skal være god til sproget i forbindelse med arbejde eller uddannelse i udlandet. 

Hvis du ikke opnår de ønskede resultater, kan du sætte turbo på processen ved at supplere din sprogundervisning med sprogcoaching. Her lærer du at tage ansvaret for at blive bedre på netop de områder, der er vigtige for dig.

Studieskolen har som de første i Danmark arbejdet med sprogcoaching siden 2015. Vi deltog i et Erasmusprojekt med fem andre lande, hvor vi så, hvor effektiv metoden var. Derfor har vi selv taget sprogcoaching til os. 

Booker du sprogcoaching, får du en enesession med din underviser, hvor I udelukkende fokuserer på, hvordan du når dit mål. I kan både gå i dybden med dit konkrete sprog og dit undervisningsmateriale, fordi din sprogcoach kender dig i forvejen. Samtidig kan din underviser og sprogcoach også løbende hjælpe dig med at blive på sporet og komme med konkrete indspark i undervisningen. 

Efter sprogcoaching kan du eksempelvis

  • vurdere om dit mål er realistisk i forhold til dine ressourcer, eller om målet måske ikke er ambitiøst nok
  • sætte ord på dine egne succeshistorier i forhold til at lære nyt, og du ved, hvordan du fremover kan bruge succeshistorierne til nu at lære sprog
  • skelne mellem de forskellige måder at lære nyt på og vurdere hvilken metode, der passer bedst til dig. Både i forhold til hvordan du lærer, og hvor mange ressourcer du kan bruge på din sprogundervisning

Netop ved at finde din vigtigste måde at lære sprog, kan du fremover meget bedre tage ejerskab over at lære. Derfor ved du, om du skal

  • læse frilæsning
  • se tv
  • skrive dagbog 

… eller noget helt fjerde på det sprog, du er i gang med at lære.

Det kan også være, at du i stedet skal bruge tiden i s-toget på at

  • løse opgaver via en app på din telefon
  • arbejde struktureret med din grammatik
  • lære en ny glose om dagen

Derfor går du hjem fra sessionen med en konkret handlingsplan for, hvordan du fremover skal arbejde med dit sprog.

Pris: Første session (varighed: cirka 1 time) koster 595 kroner.

For nogle kursister vil én session være nok til at lægge en effektiv strategi for at lære sprog mere effektivt.  Ønsker du efterfølgende opfølgende sessioner (varighed: cirka 45 minutter), koster de kun 495 kroner stykket. Hvis ikke andet aftales, finder sprogcoachingen sted på Studieskolen.

Tilmeld dig

Tilmeld dig et forløb med sprogcoaching.

Klik her

Hvad får kursisterne ud af sprogcoaching?

Se filmen og hør deres erfaringer.

youtube

Kursister fortæller

Kontakt os

Ring eller skriv til os.