6. januar 2016

Rigtig godt nytår! På Studieskolen håber vi selvfølgelig, at et af dine nytårsforsætter er at lære sprog. Vi udbyder kurser i 30 forskellige af dem, og vi gør alt,
hvad vi kan, for at møde det moderne menneskes behov i vores udvalg. Både hvad angår tidspunkt og form.
Se bare her:

FORÅRSTUR TIL MALAGA MED UNDERVISNING OG KULTUR
Vores spanskafdeling har arrangeret en tur til Málaga i forbindelse med påsken. Der er tænkt over alt, både sprogundervisning, kultur og god indkvartering. Mon ikke også selskabet bliver interessant? Vi tror det. Turen er fra 19.-24. marts. Der er tilmeldingsfrist den 1. februar. Du kan læse alt om turens spændende program og tilmelde dig her.

ENGELSK FRA MORGENSTUNDEN
Når man kan gå til fitness klokken 6.00 for at træne sin krop, har vi tænkt, at der måske også er nogen, der gerne vil træne deres engelsk på vej til arbejde. Hvis du er en af dem, så se på det hold, vi har kaldt ”Early Bird – Conversation & Coffee”. Det begynder allerede klokken halv otte, men du får en kop kaffe til at vågne på og mulighed for at træne dit samtaleengelsk i en god, lille gruppe. Vi har sikret os, at læreren er morgenfrisk.
Tilmeld dig her.

WEEKEND ENGLISH & PRONUNCIATION
Lørdag formiddag er der også et engelsk samtalehold, hvis du trænger til at få tungen smurt. Og apropos det, så begynder der et kursus i februar, der er helt koncentreret om udtale. Se mere om engelskkurserne her.

ITALIENSK SÅ DET LYDER RIGTIGT
Italiensk er et sprog fuld af varme, bløde lyde, men for en dansk tunge kan det godt være lidt af en opgave at få det smukke sprog til at klinge. I Bededagsferien har vi et udtalekursus, der kan hjælpe dig med at få tungen på gled. Læs mere og tilmeld dig her.

ALT DET EKSTRA
At lære sprog er en proces, der tager lang tid, så af og til kan man have brug for at blive mindet om, hvor arbejdet fører hen. Frem til sommer holder vi en række arrangementer, der er både oplysende og inspirerende. Se mere her.

Venlig hilsen
Studieskolen