4. februar 2016

HEMMELIGHEDEN BAG KINESISK

I vores næste søndagssalon løfter Binbin Gong, der underviser i kinesisk på Studieskolen, sløret for, hvordan man kan lære kinesisk uden helt så meget blod, sved og tårer,
som rygtet siger.

”Det er sandt, at kinesiske tegn næsten kan minde om smadrede vinduer, men der er altså et system. Og det kan læres,” siger Binbin Gong.

Søndag den 7. februar er det kinesisk nytår, og derfor er det en passende dag til at afprøve om, kinesisk virkelig er så svært, som det bliver gjort til.

”Mange af mine kursister kan sige noget på kinesisk efter den første time. Man skal bare
bruge de bedste metoder og en masse praktisk øvelse. Man kan faktisk godt skelne de kinesiske lyde fra hinanden, når man lige bliver sat ind i det. Og de kinesiske tegn er stærkt inspireret af og forbundet til kinesisk kultur og tankegang, så det er interessant at lære,” fortæller Binbin Gong.

Binbin Gong er uddannet sproglærer i Danmark og England og underviser på sprogskoler og i erhvervslivet. Hun er kendt som en underholdende, ligefrem og inddragende foredragsholder.

”Jeg lover, at Studieskolens publikum vil kunne tale en lille smule kinesisk efter mit foredrag,” siger Binbin Gong med overbevisning.

Så kom med og se, hvor meget mandarin du kan nå at lære på et par timer med en kyndig lærer ved roret. Det er allerede i den kommende weekend:

Søndag 7. februar kl. 11-12.30
Borgergade 14, 1. sal, aud. 131

Det er gratis, det foregår på let forståeligt engelsk, og vi serverer en let brunch.
   

Venlig hilsen
Studieskolen