23. februar 2016

SPANSK VINSMAGNING OG FORÅRSFEJRING

Hvis man troede, at internettets muligheder ville gøre os mere spontane og impulsive, så man må tro om igen. I dag er museums- og restaurantbesøg planlagt og booket i måneder i forvejen. Især hvis der er tale om en ferie i udlandet.

Her på Studieskolen er vi mange, der holder af at rejse. Og mange, der godt kan lide at gøre det på den latinske måde. Det vil sige med masser af pludselige indfald, konsekvent frie fald for fristelser og en evig given efter for diverse impulser. Denne rejsemåde gør sig bedst under sydlige himmelstrøg, og hvis man ikke lige har udsigt til sådan et, kan vi byde ind med et godt, spontant tilbud.

VINO Y VOCABULARIO
På torsdag byder Studieskolens spanskafdeling op til smagfuld – i den helt konkrete betydning af ordet – rundrejse i nogle af Syd- og Mellemamerikas vine.
Vi smager på otte forskellige vine, røde som hvide, og nipper til pølse, ost og oliven. Når vi er færdige, har vi lært at kende forskel på nationaldruerne i hhv. Uruguay, Chile, Argentina og Mexico. Det er sommelier Marco de Mitri, der guider os gennem vinsmagningen. Alle er velkomne, uanset spanskniveau.
 
Det foregår torsdag den 25. februar 2016 kl. 18.00-19.30.

FORÅRSFEJRINGEN FALLAS
Hvis ikke du kan på torsdag, så fortvivl ikke. Vi har nemlig mere på programmet til de spanskelskende. Allerede næste fredag, den 4. marts, fejrer vi forårets komme på spansk og dansk.

Smag på ordet forårsfejring. Det kan dårligt blive mere poetisk. Kom og vær med, når vi med fejring af ’Fallas’ byder foråret velkommen. Fallas har rødder i den spanske by Valencia. Den 15.-19. marts fejrer spanierne Fallas med orgiastiske processioner, fyrværkerikonkurrencer og blomsterdekorationer.

Dette arrangement er en invitation til alle spanskkursister og spansksprogede danskkursister – og alle interesserede i øvrigt. Kom og tal spansk og dansk med hinanden! Vi hjælper jer med at få tungerne på gled ved hjælp af underholdende aktiviteter og en sanselig indføring i denne farverige, spanske forårsfestival.
Oplægsholderne er Andrea de Higes Andino og de øvrige spansklærere.

 
Venlig hilsen

Studieskolen