10. marts 2016

SIG DET VIDERE

Sandsynligvis har du ikke selv brug for det, men måske kender du nogen, der har. Vil du hjælpe os med at hjælpe andre? Det drejer sig om vores eksamensforberedende kurser i tysk, fransk og spansk. Kurserne er henvendt til unge mennesker, der står over for at skulle tage en gymnasial afgangseksamen til sommer og gerne vil have lidt repetition under kyndig ledelse.

SAMMEN MED ANDRE UNGE

Vi har arrangeret det sådan, at alle eksamenskurserne ligger på samme tidspunkt, så de unge kursister kan holde pause sammen og hygge sig med hinanden. Så – hvis du kender et ungt menneske, der har taget lidt for let på fremmedsprogene: Bring them on, som man siger på engelsk! Vi lover, at det bliver effektivt.
Det er fire lørdage i april.


MODERNE TIDER
Og apropos det at have det rart i pauserne på Studieskolens kurser. Netop nu er vi ved at lægge sidste hånd på en større istandsættelse af vores gangarealer og rekreative områder.

Vi har fået dekoreret væggene med noget, der for os, som sprogfolk, er sand poesi: smukt bøjede verber, grammatiske forklaringer, ordsprog på flere sprog og citater fra kendte danskere.

Der er også kommet nye møbler. Vi håber, I kan lide det og vil nyde at holde jeres pauser i noget, der forhåbentligt opleves som et mere inspirerende miljø end før.

FÅ DET HELE MED
Vi har en masse spændende arrangementer og temakurser frem til sommerferien.
Du kan se mere her.

På vores Facebookside myldrer det lige nu med konkurrencer, hvor du kan vinde gratis billetter til et hav af franske film. Find os på Facebook, like us og deltag i konkurrencerne. Det er nemme spørgsmål, og nogen skal jo vinde.

Vi kvidrer også på Twitter og er saglige og forretningsorienterede på LinkedIn. Alle tre steder vil vi være taknemmelige for, hvis du vil gøre os følgeskab.

Venlig hilsen
Studieskolen