30. marts 2016

LUIGI TENCO & MUSIK I TRESSERNES ITALIEN

Studieskolens italienskafdeling er over 400 kursister stor. Det er faktisk en af vores største inden for fremmedsprog. Og derfor har Studieskolens 'italierene' fået deres egen Facebookside. Vi håber, den bliver fuld af tips og tricks og italiensk for begyndere - og øvede. Det er her, man kan være heldig at finde et hemmeligt rejseråd eller få nys om listige steder i Italien. Siden er ganske ny i verden og har brug for opmærksomhed, så vi vil være glade, hvis du vil 'like' den: Se mere her.

ITALIENSK MUSIK OG KULTUR  
Og der er mere godt til dem, der er glade for italiensk. På lørdag er der foredrag ved Davide Bonavida. Det handler om Luigi Tenco, der var en af de mest markante skikkelser i 60’ernes musikliv i Italien. Tencos musik ligger et sted mellem jazz,
rock and roll og beat. Han sang om eksistentialisme og socialt engagement, og med det beskrev han tidens dekadence, men også den spirende kreativitet. Han begik selvmord i 1967 under Sanremo-festivalen.

Davide Bonavida kommer fra Trentino Alto-Adige og har boet i Danmark i ti år. Han har været lærer på Niels Brock i turisme, kommunikation og salgspsykologi.

Foredraget er på dansk, og det er blevet til som en del af samarbejdet mellem foreningen Dante Alighieri og Studieskolen. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Så kom glad og hør mere om en af Italiens moderne, musikalske hovedpersoner.

Lørdag 2. april 2016 kl. 14.00-16.00
Studieskolen Borgergade 14, 1. sal, aud. 131

Lyt til en lille smagsprøve med Luigi Tenco her.

Vi glæder os til at se jer!

Venlig hilsen

Studieskolen