13. maj 2016

GRÆSK OG SPONTANITET

Sommerferier handler, blandt meget andet, også om at gøre noget, der adskiller sig fra ens hverdag. Komme lidt ud af sin såkaldte comfort zone. Når man rejser, nyder man som regel at lade sig rive med af tilfældigheder – skønt denne rejsestil er lettere truet af den udbredte onlinebaserede, detaljerede planlægningskultur – og dumpe ned på en tilfældig café, når man pludselig har det for varmt eller er gået vild.

Man vender hjem fast besluttet på at tage de latinske vaner og den livsbekræftende spontanitet med sig i sin danske hverdag. Der må da kunne presses en kop kaffe i solen på en fortovscafé ind mellem rutinerne…

Som regel ender det sådan, at før man ved af det af, har hverdagens trommerum fået sit faste tag i en igen.

Men hvad med at prøve det omvendte? Start med spontaniteten! Begynd fx til græsk, før du tager på ferie.

TURBOGRÆSK

En enkelt lørdag, den 21. maj, tilbyder vi et intensivt samtalekursus inden turen går til Grækenland. Kurset er henvendt til dem, der har haft 60-160 timers undervisning i græsk, og indholdet er jordnært og hverdagsorienteret: Lej en bil, køb en færgebillet, bestil din mad, sig godmorgen til din hotelvært.

Det er cand.phil. Christina Skartved, der står for kursusdagen, og hendes passion for det græske er lige så hed som en sommerferie i det smukke land. Materialet udleveres på holdet og er inkluderet i kursusprisen. 6-12 kursister, småt og godt.


SOMMER & SPROG
Endelig vil vi lige minde om alle de kurser, vi udbyder sommeren igennem. De er mere eller mindre intensive. Og der er kurser i de store sprog - og i de små. For i alle sammenhænge, denne inklusive, har lidt også ret.

Se mere her.

Rigtig god pinse!

Venlig hilsen

Studieskolen