16. juni 2016

OPGRADERING I SOLSKIN

 Har du tænkt på, at man kan blive tilfreds på andre måder end ved at slappe af om sommeren?

Sommeren igennem udbyder vi kurser i fremmedsprog, fordi vi ved:
At du måske lige er blevet enig med dig selv om, at nu skal de sprog altså have, hvad de fortjener. Eller du har talt med chefen, a-kassen eller fagforeningen om, at dit engelske, tyske eller franske trænger til en opgradering – og nu skal det være!

Vores fremmedsprogsprogram for sommeren er fuld af intensive kurser. De ligger primært om formiddagen, men der er også kurser eftermiddag og tidlig aften. Der er særlig mange tilbud i vores tyskafdeling. To, tre og fire gange om ugen på alle niveauer. Du kan nå at komme fra niveau et til fire i løbet af sommeren, hvis du begynder i slutningen af denne måned. Se alle sommerkurserne her.

TO INTENSE UGER MED CAMBRIDGE ENGLISH OG EKSAMEN

“Cambridge Advanced English - Summer School”. Dette Cambridge-kursus, synes vi selv, er lidt af et scoop. Fordi: Det er superintensivt over en relativt kort periode, og du kan tage den internationalt anerkendte Advanced Exam (CAE) lige bagefter. På den måde kan du være klar til at læse i udlandet 1. september eller være fuldt opkvalificeret mht. engelsk, når du møder på arbejde igen – alt efter dit mål med kurset.

Stanley Bento er en af Studieskolens allermest erfarne lærere, når det handler om at gøre kursister på Cambridge-kurser klar til eksamen. Den eksamensform, der kendetegner Cambridge English, kan godt føles speciel for en dansker. Man arbejder uden hjælpemidler, og en fejl er en fejl. Men når man først har knækket koden til de lidt rebusagtige øvelser, bliver det skægt – og Stanley Bento guider dig igennem materialet med sikker hånd.

En Cambridge-eksamen er en meget struktureret eksamen, og man har gode chancer for at få et tilfredsstillende resultat, hvis man lægger lidt kræfter i fokuseret forberedelse. Testsystemet er udviklet gennem de sidste hundrede år, og i dag tager en sprogtest på de mest avancerede niveauer omkring fire timer. Cirka fire millioner mennesker i 135 lande verden over tager dem hvert år. Du vil aldrig behøve at skulle forklare dit eksamensbevis nogen steder.

Kurset ligger de to sidste uger i juli (18.-29.). Det er halvtreds lektioner langt, og du kan gå til eksamen allerede den 6. august. Det vil sige med alt det, du har lært på kurset, helt frisk i erindringen.

Hvis du gerne vil op til eksamen, skal du tilmelde dig inden den 22. juli.

Tilmeld dig eksamen her.

Tilmeld dig kurset her.

Vi håber at se dig!

God sommer, og husk at det er det, man aldrig gjorde, man fortryder.
 

Venlig hilsen

Studieskolen