8. marts 2017

VIL DU MED EN TUR RUNDT I EUROPA?

Vi mener det selvfølgelig ikke bogstaveligt, for vi er ikke et rejsebureau. Men man behøver vel heller ikke altid købe en flybillet og pakke kufferten for at få en god oplevelse? Nogle gange er det nok at møde en god fortæller.

 

Vi vil gerne hjælpe dig til at møde verden – og det gør vi blandt andet ved vores populære søndagssaloner.
Her i foråret handler det om Europa, hvor vores foredragsholdere alle er mennesker, der har fingeren på pulsen inden for hver deres område i Europa. Vi har allerede afholdt saloner om Frankrig og Tyskland, og nu er turen kommet til Spanien.

 

Carsten Humlebæk, der er ph.d. og lektor på CBS, har i flere år beskæftiget sig med uafhængighedsproblematikker i Spanien, særligt i Catalonien. Faktisk så meget, at han i øjeblikket er bosat i Sevilla. Han forlader foråret i Sevilla for at komme til København på søndag den 12. marts kl. 11-12.30, hvor han vil komme med seneste nyt fra Spanien.
Arrangementet er gratis, og vi serverer en god kop kaffe og en croissant.
KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG.
Vi har interviewet Carsten Humlebæk, og du kan læse artiklen her.

 

PÅSKE – PÅ ESPAÑOL
Kan du ikke få nok af verden set med spanske øjne, så inviterer vi til arrangement fredag den 21. april kl. 16.00–18.00 om påsketraditioner i Spanien, Mexico og Colombia. Her inviterer vi vores egne spanskkursister og vores mange spansktalende kursister, der lærer dansk på Studieskolen, så der er mulighed for ægte samtale på spansk. Tre af vores undervisere fortæller om påsketraditioner i deres hjemlande, og der bliver masser af sproglige aktiviteter, som kursisterne laver sammen, på tværs af niveau og nationalitet.
Det er ganske gratis – tilmeld dig her.

 

DU KAN OGSÅ KOMME LÆNGERE VÆK
Går du og længes efter sol og sommer, men er bundet til vores egne breddegrader? Så kan du få varmen, hvis du kommer til Jacqueline Rousselons to foredrag om Antillerne. Antillerne er de eksotiske øer, der ligger nord for Venezuela i Sydamerika. Jacqueline fortæller om Martinique og Guadeloupe, om de to øers historie og kultur og om, hvad der sker lige nu.
Det foregår to lørdage: den 25. marts og den 1. april, begge dage kl. 10.30-12.00.
Jacqueline fortæller naturligvis på fransk, og hun gør sig umage, så det bliver nemt at forstå. Du har selv mulighed for at stille spørgsmål på enten fransk eller dansk.
Det koster kr. 200 i alt for begge foredrag – klik her for at tilmelde dig.

 

TO GRATIS FOREDRAG – PÅ FRANSK OG ITALIENSK
Vi kan byde på endnu et foredrag på fransk, det er vores egen underviser Célia Piron Gelardi, der fortæller om mad og vin i Lyon den 17. marts kl. 10.30-12.00. Det er gratis, tilmeld dig her.
Lørdag den 18. marts kl. 14.00-15.30 tager Leo Todaro dig med til Sicilien, hvor han selv kommer fra. Det er gratis, og du behøver ikke engang tilmelde dig, du skal bare komme. Læs gerne mere her.

 

Når vi ikke laver arrangementer for kursisterne, så tilbyder vi kurser i mange forskellige sprog. Det ved du selvfølgelig godt i forvejen. Men hvis du går og spekulerer over, hvornår vi starter nye kurser, så kan vi afsløre, at det gør vi den 24. april og selvfølgelig hele sommeren. Vil du gerne have en mail, når kurserne ligger på hjemmesiden? Så klik her.

 

Vi glæder os til at se dig til det hele.

Venlig hilsen
Studieskolen