27. marts 2017

HVAD ØNSKET OM GODT VEJR KAN FØRE MED SIG

 

”Det er i dag et vejr – et solskinsvejr!” Sådan lyder første linje i Poul Schierbecks sang fra 1939, som vi vel alle kender, uanset vores alder. De sidste dage har den sang bare passet rigtig godt til vejret, og i weekenden havde havecentre og planteskoler kronede dage. Måske har du selv købt nogle potter timian, rosmarin og koriander til vindueskarmen for at kunne give maden et lidt eksotisk præg?

 

Det gode danske forårsvejr føles så godt – vi nyder det, vel vidende at vi ikke skal langt sydpå, før foråret er kommet meget længere, og det er noget varmere. Bare for eksempel i Rom, Malaga og Paris er de oppe på 20 grader allerede, de ekstra grader gør en stor forskel, og det svarer nærmest til sommer i Danmark. Så du skal ikke langt væk for at føle sommer.

 

På samme måde er det faktisk med sprogtilegnelse – der skal ikke meget til, før det hele føles meget bedre!

 

Med en lille indsats her i foråret på det sproglige område får du en bedre ferie, hvis du skal til udlandet til sommer. Det tør vi godt love.

 

Lær lidt italiensk, så du kan sige ”buongiorno” og ”un espresso, per favore”. Se kurserne her.

 

Gå i gang med det franske – vi har fundet på noget nyt, et kursus vi kalder for ”parlørfransk”. Man taler ofte nedladende om en parlør, måske fordi der ofte står nogle lidt sjove ord og vendinger i den, og fordi den ikke byder på de store kulturelle højder. Men den er praktisk, for den giver dig de allermest nødvendige udtryk, hvis du er begynder. Det danske ’parlør’ kommer fra fransk ’parleur’ og er afledt af parler, det vil sige 'at tale' – og det er, når alt kommer til alt, dét, det handler om! Så klik roligt her for at se vores nye parlørfransk.

 

Hvis det er et andet sprog, du har brug for, så klik ind på hjemmesiden og se mulighederne.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et forårskursus.

Venlig hilsen
Studieskolen