14. marts 2018

FÅ SPROG I DIT LIV OG LIV I DIT SPROG

Gode vaner og små ændringer kan føre til store resultater i de fleste sammenhænge. Også når det gælder det at lære fremmedsprog. At have en rejse foran sig er en stor motivation til at lære et nyt sprog eller pudse et ’rustent’ et af.

Når man begynder at tænke over, hvordan badetøjet passer til den kommende sæson, bør man faktisk også tage stilling til sin fremtid med fremmedsprog. Går turen til sommer til et sted, hvor det kunne være sjovt at kunne tale og forstå lidt? Eller er det tid til at give den gas med det fremmedsprog, der passivt har ligget der i årtier, men hurtigt kan blive friskt og spændstigt igen?

Du kan sagtens nå det! Nye hold begynder til april i alle de europæiske hovedsprog. På alle niveauer – se mere her:

Engelsk
Tysk
Spansk
Fransk
Italiensk

Det er slet ikke så tosset at sammenligne sprogindlæring med det at komme i form og passe sin krop. For hvis man oven i sin ugentlige fremmedsprogsundervisning lægger en jævn indsats - stor eller lille - så kan man virkelig komme et godt stykke vej på tre måneder. En indsats kunne fx være at lytte til sproget bare fem til ti minutter om dagen og på den måde få sprogets melodi ind i bevidstheden eller lære en ny glose om dagen. Det er den slags råd, man giver til børn, men man skulle prøve det selv, skulle man, for det er utroligt, hvor langt voksne også kan nå med et enkelt skridt om dagen.

Afhængigt af, hvornår man skal på ferie, kan det være, et af vores intensive sommerkurser er en mulighed, før udlandet kalder. Her vil du møde andre, der også gerne vil give den en skalle, og/eller står og skal bruge sprogkundskaber til et konkret formål som arbejde eller flytning til udlandet. Og den slags energi smitter, skulle vi hilse og sige.
Se mere her.

I tysk og fransk er der rabat, hvis du køber flere kurser på én gang.

Man kan se det på lyset, men måske ikke helt mærke det endnu, men foråret er lige om hjørnet.

Så – få sprog i dit liv og liv i dit sprog. Vi lover, det ikke bliver kedeligt!

Venlige hilsner
Studieskolen