Jeg skal bo midt i Europa! To måneders intensiv sprogtræning og en verden åbner sig

Når man har et efterspurgt fag, er hele verden en arbejdsmulighed – hvis man ellers kan sprog.

En dansk tandlæge tog udfordringen op. I august var Peter Lindkær Jensen lige kommet tilbage til Danmark efter at have arbejdet et år i Abu Dhabi. Ørkenstaten var ikke stedet, men eventyrlysten og udlængslen var intakt. Via sociale medier fik han kontakt med en tidligere studiekammerat, der havde fem klinikker i Schweiz. Og en ledig stilling på en af dem. Dén fik Peter Lindkær Jensen. Så skulle han i gang med det tyske - og han nåede at blive arbejdsdygtig på tysk på to måneder.

Læs den fulde historie her.


SpouseBoost

Er din ægtefælle blevet bevilliget danskundervisning gennem sin arbejdsplads, bliver det muligt for jer at gå til undervisning sammen. Vi kalder vores nye tiltag for SpouseBoost og forestiller os, at det er noget, mange ægtepar vil synes er nyttigt, praktisk og rart. Der er tale om herboende udlændinge, der skal lære dansk for at kunne arbejde.

Vi kommer også til at udbyde et netværksprogram med titlen SpouseConnect. Det vil være sprog- og kulturkurser målrettet udenlandske ægtefæller.

Få mere information om SpouseBoost - ring til os på 33 18 79 34.


DI til virksomhederne: Tilbyd danskundervisning

Det er nemmere for virksomheder at fastholde medarbejdere, hvis de kan sproget.

Netop at tilbyde danskundervisning for at fastholde udenlandske medarbejdere har Haldor Topsøe haft gode erfaringer med. Alle nye medarbejdere fra ikke-skandinaviske lande bliver tilbudt 100 timers danskundervisning i arbejdstiden. Klik her for at læse DI’s artikel.


Vi ønsker vores kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul og godt nytår.

Venlig hilsen

Katja Larsen-Davis
Studieskolen Business