Menu

Anders Carlsberg

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, noget dansk musik eller en dansk kunstner. Det kan også være en bygning eller fx en gade. Her kan du se, hvad Anders anbefaler.

Anders Carlsberg, Studieskolen dansk

Dit yndlingssted i København
"Jeg bor selv lige ved siden af Folkehuset Absalon på Vesterbro, og jeg bruger det rigtig meget. Det er stedet, der samler folk i alle aldre, hvad end man er baby, pensionist eller midt imellem, hvor man kan være sammen med sine venner og familie, deltage i sjove events eller bare slappe af med en kaffe og bog. Jeg synes, det er en helt genial idé og er meget taknemmelig for manden og folkene bag det."

Din yndlingsmusik
"Minds of 99 er et af de danske bands, jeg lytter mest til for tiden. De bruger sproget smukt især i en sang som 'Det er Knud som er død', hvor de har lånt et digt af Tom Kristensen og sat deres musik og udtryk til. Det er blevet til en meget unik og stærk sang. De er gode til ord, stemninger og lyde, selvfølgelig er de bedst live, men i høretelefonerne på en cykeltur gennem København gør de sig også aldeles godt."  

Er der en bygning eller en park, du er særligt glad for i København?
"København er fyldt med vand og parker. Det er dejligt at bo i en by, der (for det meste) har forsøgt at give plads til vand, parker og åbne pladser. Især de gamle kirkegårde synes jeg er stemningsfyldte og smukke. Især Vestre Kirkegård og Assistens Kirkegård er steder, som har stor betydning for mig og for min idé om, hvad København (også) er: Ro, noget gammelt og natur, by og kultur i et stort mix."