Menu

Danskkurser for fortsættere


Hvis du ikke er begynder, men kan lidt (eller meget) dansk, skal du vælge et kursus mellem niveau A2 og C1.
Vi har også kurser, hvor du udelukkende øver dansk samtale.

Dansk for ikke-begyndere

Hvis du kan lidt - eller meget - dansk i forvejen, skal du på et af vores danskkurser for ikke-begyndere.

På Studieskolen sikrer vi, at alle i danskklassen er på samme niveau. Det er derfor, du kan lære dansk hurtigt og effektivt hos os.

Derfor beder vi dig tage vores gratis, online dansktest, før du tilmelder dig. Testen viser, hvor god du er til dansk, og så kan du bedre finde det rigtige kursus. Klik her for at tage testen.

Du kan også se Studieskolens kurser i forhold til referencerammens CEFR-niveauer og modulerne på Danskuddannelse 3 – klik her.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilket kursus du skal vælge, anbefaler vi, at du kontakter vores studievejleder. Hun taler med dig og giver dig gode råd om, hvilket kursus der er det rigtige for dig.

Du kan komme i kontakt med studievejlederen i hele åbningstiden: man-tors 9-16 og fre 9-13. Du kan ringe på tlf. 33 18 79 00 eller skrive en e-mail: info@studieskolen.dk. 
Du kan også komme ind til os. Vores reception er åben man-tor 9-19 og fre-lør 9-13. 

Kursisterne fortæller

Hvad sprog kan føre til

Hvad sprog kan føre til

Daniel fra New Zealand har lært dansk på Studieskolen - på bare 2½ år er han kommet så langt, at han taler næsten fejlfrit dansk. Han kan begå sig i alle mulige situationer på arbejdspladsen, i familien og blandt venner.
Det kan betale sig at lære sproget ordentligt.

youtube