Menu

Intensiv dansk sommerkursus - avanceret niveau (C1)

Start
mandag 26. juli
Pris
kr. 4.975
Lektioner
60
Start 26.07.2021
Periode 26.07.2021 til 13.08.2021
Lektioner 60
Holdnr. 8820-21
Underviser cand.mag. Vera Sønderby Jensen
 
Sted Borgergade 14, 1. Sal
Lokale 128
Tid man 09.00 - 12.30
tir 09.00 - 12.30
ons 09.00 - 12.30
tor 09.00 - 12.30
fre 09.00 - 12.30
Pris kr. 4.975
Tid man 09.00 - 12.30
tir 09.00 - 12.30
ons 09.00 - 12.30
tor 09.00 - 12.30
fre 09.00 - 12.30

Få de sidste detaljer på plads på dansk

For dig, der er tæt på at tale virkelig godt dansk, men lige vil have de sidste nuancer og detaljer med. Så kan du klare dig uden problemer på dansk, hvad enten du arbejder i Danmark, eller du er på ferie eller studieophold.

Vi arbejder med aktuelle emner. Vi læser tekster om og diskuterer fx den danske velfærdsstat, dansk politik, medier, klima og energi samt kriminalitet og straf. Alt sammen emner, du har brug for at kunne tale om, når du færdes i Danmark.

Du får træning i både læsning, skrivning og talt dansk på et niveau, der svarer til akademisk dansk.

Vi øver forskellige sproghandlinger, så du lærer fx:


  • at argumentere for et synspunkt

  • at sætte ting og begivenheder i perspektiv

  • at ræsonnere, dvs. at tænke og diskutere

  • at give eksempler og sammenligne


Du lærer også at holde en kort præsentation om et emne, du kender i forvejen, og som du er interesseret i. Du får øvelse i at udtrykke dine egne synspunkter og holdninger om lidt mere komplekse emner.
Vi hjælper dig med at udvikle dit dansk, så det bliver korrekt, nuanceret og komplekst, både mundtligt og skriftligt.

Undervisningsmateriale
Undervisningsmaterialet består af en blanding af aktuelle avisartikler og mundtlige oplæg.
Materialet er inkluderet i kursusprisen, og underviseren deler det ud i klassen. Du får også automatisk adgang til vores online læringsmiljø Moodle. Her kan du kommunikere med din underviser, tjekke opgaver og få opdateret information.

Kulturprogram
Om eftermiddagen og om aftenen tilbyder Studieskolen en række forelæsninger om dansk sprog og kultur, workshops, ekskursioner og sociale arrangementer.
Her får du en introduktion til dansk politik, litteratur, historie og hverdagsliv. Se programmet her på hjemmesiden.

Praktiske oplysninger
Kurset er for dig, der kan meget dansk i forvejen, svarende til niveau B2 på Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog.
Der er 20 undervisningstimer a 45 minutter i klassen om ugen.

Der er 10-18 kursister på holdet.


Hvis vi på et tidspunkt må lukke for undervisning med fysisk fremmøde på grund af corona, fortsætter holdet med undervisning online.
Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej.
Hvis vi må ændre til onlineundervisning, bortfalder kompensation i form af tilbagebetaling eller erstatningsundervisning.
Husk, at du altid kan annullere din tilmelding op til en uge, før dit kursus starter.

Vera Sønderby Jensen

Vera anbefaler:
Dit gratis yndlingssted i København

"Jeg bor på Frederiksberg, og jeg vælger derfor ofte at gå i Frederiksberg Have, hvis jeg skal have lidt frisk luft. Jeg tager altid forskellige ruter rundt i haven, hvor jeg ofte bare lader tankerne flyde og nyder de små søer og kanaler, forskellige fugle, træer og buske.
Især under coronanedlukningen fik jeg trasket haven tyndt og bemærkede dag for dag, hvordan de små forårsbebudere varslede, at der var håb forude – trods alt!"

Din yndlingsmusik
"En af mine yndlingssangskrivere er Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh. Han har på et tidspunkt kaldt sine sange for 'små salmeagtige popsange', og det er de. Jonas Petersen henter nemlig meget inspiration i de gamle danske salmer. Det er blandt andet blevet til hans seneste dansksprogede album, der hedder Sindets Asyl. Man træder ind i en verden, der rummer både sorg, håb, fortrydelse og euforisk glæde. Jeg kan virkelig anbefale, at man lytter til albummet – og tager til koncert med Hymns from Nineveh."

Vis mereVis mindre

Intensiv dansk sommerkursus - avanceret niveau (C1)

26. juli - 13. august

Tilmeld