Menu

Mikkel Lundkjær Rasmussen

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, noget dansk musik eller en dansk kunstner. Det kan også være en bygning eller fx en gade - eller noget natur. Her kan du se, hvad Mikkel anbefaler.

Har du et gratis yndlingssted i København?
"Hvis man er glad for at løbe eller gå en tur i det fri, er Amagers mange fede områder et oplagt valg. Særligt to af dem er jeg glad for:

Amager Strandpark byder på en interessant blanding mellem vesterhavsstemning og moderne byplanlægning, og man kan vælge at følge de snoede betonstier, gå eller løbe i sandet langs vandet, forcere de små marehalmsbevoksede bakker eller passere de lange græsområder, som strækker sig ned ad den gamle kystlinje.

Amager Fælled er med sit store netværk af stier og varierende beplantning et oplagt mål for en frisk løbetur uanset årstiden. Desuden kan man i sensommeren finde store mængder af brombær og andre spiselige bær og planter på fælleden. Vælger man at "bestige" den største af de kunstige bakker, som ligger midt på fælleden, kan man få et fantastisk kig ud over det meste af København og Amager.

Som en lille bonus kan begge de nævnte steder prale af en masse omkringliggende moderne arkitektur på den sydlige del af Islands Brygge, i Ørestad og i området ved den nordlige del af Amager Strandpark. Det giver en spændende kontrast til naturområderne og gør gå- eller løbeturen endnu mere interessant."