Menu

Sara Fredberg

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, noget dansk musik eller en dansk kunstner. Det kan også være en bygning eller fx en gade. Her kan du se, hvad Sara vil anbefale.

Sara Fredberg underviser i dansk på Studieskolen
Dit gratis yndlingssted i København
”Jeg har altid været meget glad for Amager Fælled og Kalvebod Fælled. Ingen biltrafik, ægte, vild natur, fred og ro og brombær og hyld i lange baner.
Det er et skønt sted at tage på cykeltur og picnic, og hvis man har børn, er Naturcenter Amager på Kalvebod Fælled et rigtig dejligt - og gratis - besøgssted.”
 
Har du en dansk kunstner, du vil anbefale?

”Jeg holder meget af den danske folkemusikgruppe ULC. De spiller traditionel dansk musik fra bl.a. Fanø, kombineret med sange fra Irland, og de har også lavet et samarbejde med to dygtige danske jazzmusikere, hvor den danske folkemusik og jazz kombineres - det er helt fantastisk!”
 
Har du en yndlingspark i København?
”Ja, Østre Anlæg! Et skønt parkanlæg, der ligger mellem Østerport Station og Sølvtorvet. Østre Anlæg har lidt mere vild natur end mange af de andre parker i København, og man føler næsten, at man er en tur i skoven, når man går rundt på de små stier. I udkanten af anlægget ligger Statens Museum for Kunst, og det kan varmt anbefales at kombinere et museumsbesøg med en gåtur i anlægget.”