Menu

Sif Damsholt

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, noget dansk musik eller en dansk kunstner. Det kan også være en bygning eller fx en gade. Her kan du se, hvad Sif anbefaler.

Et sted i København:
”Jeg er vild med brætspil og hyggelige caféer, og derfor er Bastard Café i Indre By helt perfekt til at nyde en god kop kaffe eller en kold øl med vennerne. Der er altid god stemning og søde mennesker omkring dig. Bastard Café tror på, at man bør lave noget antidigitalt en gang imellem som at spille et godt gammeldags brætspil og nyde hinandens selskab. Det er et budskab, jeg er stor fan af.”

Yndlingsmusik
”Der findes utroligt mange nye, gode, danske kunstnere for tiden, både inden for rap og pop og alt derimellem. Men jeg kommer tit til at vende tilbage til gode gamle Kim Larsen. I folkemunde er han kendt som Danmarks nationalskjald med rette, teksterne er både sjove, festlige og melankolske. De er både evergreens og små historiske tidslommer, som jeg en gang imellem falder tilbage i.”

Et særligt sted i København, jeg er glad for
”Jeg er vild med Københavns muligheder for både natur, vand og storby. Jeg elsker at gå i Frederiksberg Have – både sommer og vinter. Haven er smuk, har mange fine små stier og søer, og så er det altid hyggeligt at kunne vinke til elefanterne i Zoologisk Have. Derudover har Amager også sat sig lidt i mit hjerte, for jeg kan virkelig anbefale Amager Strand på en varm sommerdag, hvis man trænger til lidt sand mellem tæerne.”