Menu

Signe Brantelid

Vi har spurgt vores undervisere, om de kan anbefale et sted, et stykke dansk musik eller en dansk kunstner. Det kan også være en bygning eller fx en gade. Her kan du se, hvad Signe anbefaler.

Dit yndlingssted i København
"Det yndlingssted, jeg kan anbefale, må være Kongens Have! I alt slags vejr og på alle tider af året elsker jeg simpelthen denne have. En oase midt i byen - og kun fem minutters gang fra Studieskolen. Haven er utrolig smuk og stilren, og så alligevel folkelig og indbydende til både picnicudflugter og jazzkoncerter under jazzfestivalen i juli."

Hvem er din danske yndlingsforfatter?
"Karen Blixen. Mine kursister på Studieskolen får aldrig lov at forlade Studieskolen, før de ved, hvem Karen Blixen er. Ofte læser vi nogle af hendes tekster i skandinavklasserne. Eller vi ser filmen: ”Babettes Gæstebud”, der er baseret på Karen Blixens novelle af samme navn."

Hvilken bygning vil du særligt anbefale?
"
Når jeg ikke underviser og arbejder på Studieskolen, er jeg sprogcoach for de udenlandske operasolister på Operaen i København, når de synger på dansk.
Jeg vil gerne anbefale alle at tage en tur i Operaen. Ud over at Operaen er en fantastisk flot bygning, tegnet af arkitekten Henning Larsen, kan man høre både de klassiske operaer og helt moderne operaer her. Man kan også se skuespil i Skuespilhuset eller ballet på “Gamle Scene”. Det er virkelig en stor oplevelse, og hvis du er under 25 år, kan du købe ungdomsbilletter med 40% rabat til alle forestillinger."