Sjov med sprog - skolebaseret

De fleste undervisere vil gerne gøre sprogundervisningen aktiv og levende. Men hvordan? Få inspiration til konkrete og sjove opgaver, I kan give eleverne, når I vil kaste dem ud i at kommunikere på det fremmedsprog, de er ved at lære. Eleverne skal ud på gulvet, rundt i klassen og i snak med hinanden.

En hel dag fuld af muligheder for at afprøve mange forskellige aktiviteter og tasks, som senere kan bruges direkte i undervisningen.

På temadagen ”Sjov med sprog” får du og dine sproglærerkolleger konkrete øvelser til sjovere, mere motiverende og legende undervisning. I får fx:

• forslag til sjove samtaleøvelser
  • øvelser til fornyelse af undervisning i grammatik
  • spilleplader, I kan bruge til at træne samtale, ordforråd og grammatik

På dagen øver I aktiviteterne, så I kan bruge dem i jeres egen undervisning allerede dagen efter kurset.

Mange lærere er glade for, at kurset foregår på målsproget. Så får lærerne nemlig også mulighed for selv at øve det. Alt materialet er også på målsproget.

Vi skræddersyr til grupper i alle størrelser. Vi tilrettelægger gerne til flere sproggrupper på én dag. Så veksler vi i løbet af dagen mellem arbejde i de enkelte sproggrupper og på tværs af sproggrupperne.

Hvad siger lærerne om 'Sjov med sprog'

Kontakt os

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at arrangere sproglig efteruddannelse.