Student Talk by Studieskolen

Chris Kyriakidis

”Alle har ret til at drømme - Investering i talent” ved Chris Kyriakidis

Chris Kyriakidis har en lang karriere bag sig i forretningslivet over hele verden. Han har boet i ni lande og gjort forretninger i mere end 60 lande på alle kontinenter. Fra juni i år er han brandstrategiker og rådgiver for formanden for Right to Dream Group.

Right to Dream Group blev grundlagt i 1999 med det formål at hjælpe talentfulde børn til at få en god tilværelse – på trods af vanskelige vilkår. Midlerne er fodbold, uddannelse og karakterudvikling.

Resultat: flere end 50 unge har fået stipendier, så de kunne studere på universiteter som Stanford, Michigan og Georgetown, og mere end 70 unge er blevet professionelle fodboldspillere, nogle af dem i topklubber som Manchester City, Chelsea og Dortmund. Vores eget danske FC Nordsjælland er en del af Right to Dream Group.

Chris Kyriakidis fortæller - på engelsk - om arbejdet i Right to Dream Group.

Målgruppen er vores danskkursister, men alle er velkomne.

Det foregår:

Fredag den 21. juni kl. 13.00-14.30
Studieskolen, Borgergade 14, 1. sal, lokale 131

Vi serverer lidt at drikke og en snack.

Det er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nedenfor.