Menu

Debat om fransk film: Les demoiselles de Rochefort (1967). Hvor findes kærligheden? Og hvordan finder man den?

28. februar 2020

Kan du godt lide franske film? Kunne du tænke dig at debattere og diskutere en fransk film sammen med andre, som går op i film?

Kamel Benkaaba underviser i fransk på Studieskolen og i film og filmhistorie på Københavns Universitet. Han præsenterer filmen på letforståeligt fransk og udpeger vigtige steder og elementer i filmen, som du bør bemærke.

Dagens film er: Les demoiselles de Rochefort/Pigerne fra Rochefort (1967) af Jacques Demy.
Efter filmen går debatten i gang. Du kan vælge at debattere på fransk eller på dansk. Hvilke aspekter lagde du mærke til i filmen? Hvorfor kunne du godt lide den eller hvorfor talte den ikke til dig? Hvad tænker du om filmens kærlighedstema?

Dette debatarrangement er et af flere, som har film som omdrejningspunkt for debatten. Du er velkommen til at deltage i alle debatarrangementerne, men du kan også bare komme til de debatarrangementer, som særligt har din interesse. Alle film bliver så vidt muligt vist med undertekster.

Dagens film er: Les demoiselles de Rochefort/Pigerne fra Rochefort (1967) af Jacques Demy. Kom og oplev denne farverige musikalske film med Catherine Deneuve og hendes søster Françoise Dorléac. Det er en af de helt store klassikere i fransk filmhistorie.

Det foregår:
Fredag 28. februar 2020 kl. 16.00-19.00
Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, aud. 108

Det er gratis, men vi beder om tilmelding.