Menu

Spansksproget film og debat

02. oktober 2019

Kan du lide spansksprogede film? Vil du lære den spansktalende kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den spansktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge sproget aktivt og forbedre dit spansk? Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, så kom og se spansksprogede film og debatter med andre.

Underviser Teresa Alcacio laver på letforståeligt spansk en kort introduktion til filmen og de særlige elementer, som det er væsentligt at være opmærksom på under filmvisningen. Efter visningen kommenterer vi de vigtigste aspekter ved filmen og øvrige elementer, som du finder det interessant at tale om. Samtalen om filmen kan foregå på både spansk og dansk. Du bestemmer selv, om du ønsker at deltage på spansk.

Vi skal se dokumentaren Paco de Lucía: Flamencoens mester (Curro Sánchez, 2014, Spanien), der følger den verdensberømte flamenco-guitarist fra karrierens begyndelse, da Paco var blot 15 år gammel og optrådte i The Ed Sullivan Show.
Kærligheden til flamencoen gennemsyrede guitartalentets liv fra barnsben i Algeciras, og der er talrige koncertoptagelser med hans musik filmen igennem.

Det foregår:
Onsdag 2. oktober 2019 kl. 12.15-14.45
Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, aud. 119

Det er gratis, men vi beder om tilmelding - tilmeld dig nedenfor.