Menu

Spansksproget film og debat

15. januar 2020

Kan du lide spansksprogede film? Vil du lære den spansktalende kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den spansktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge sproget aktivt og forbedre dit spansk? Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, så kom og se spansksprogede film og debatter med andre.

Underviser Teresa Alcacio laver på letforståeligt spansk en kort introduktion til filmen og de særlige elementer, som det er væsentligt at være opmærksom på under filmvisningen. Efter visningen kommenterer vi de vigtigste aspekter ved filmen og øvrige elementer, som du finder det interessant at tale om. Samtalen om filmen kan foregå på både spansk og dansk. Du bestemmer selv, om du ønsker at deltage på spansk.

Vi skal se filmen Quinceañera (Richard Glatzer, Wash Westmoreland, 2005, USA). 14-årige Magdalena, en præstedatter, lever med sin familie i det mexicanske indvandrerdominerede område Echo Park i Los Angeles. Men bare et par måneder inden Magdalenas 'Quinceañera' - den traditionelle fest, som skal markere hendes indtræden i voksenlivet på femtenårsdagen - opdager hun, at hun er gravid. Hvordan skal Magdalena tackle situationen, er hun i virkeligheden, som 14-årig, klar til at indtræde voksenlivet?

Det foregår:
Onsdag 15. januar 2020 kl. 12.15-14.45
Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, aud. 127