Menu

Debat om fransk film: La Cérémonie (Claude Chabrol)

28. oktober 2022

Kan du lide fransk film? Vil du lære den franske kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den fransktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge og forbedre dit fransk?
Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så kom og se en fransk film og deltag i den efterfølgende debat. Alle er velkomne.

Kamel Benkaaba underviser i fransk på Studieskolen og i film og filmhistorie på Københavns Universitet. Han præsenterer filmen på letforståeligt fransk og udpeger vigtige steder og elementer i filmen, som du bør bemærke.
 
Efter filmen går debatten i gang.
Du kan vælge at debattere på fransk eller på dansk. Vores fokus er de aspekter, som Kamel Benkaaba har introduceret før filmvisningen. Debatten giver plads til din personlige mening om filmen og dens temaer.

Dagens film er La Cérémonie (Ceremonien, 1995) af Claude Chabrol. Der er flere temaer i filmen: Relationerne mellem de forskellige sociale klasser, ansvar, frihed, moral og repræsentation af kvinder.

La Cérémonie er en af de bedste film af en af de bedste instruktører fra den ny bølge. Filmens skarpe social kritik er stadigvæk aktuel.
En espérant vous voir nombreux !

Det foregår:
Fredag 28. oktober 2022 kl. 16.00-19.00
På Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal


Du kan se lokalet på vores infotavle, når du ankommer.

Det er gratis, men du skal tilmelde dig. Det kan du gøre her.