Menu

Fransk film og debat: Tous les matins du monde

30. september 2022

Kan du lide fransk film? Vil du lære den franske kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den fransktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge og forbedre dit fransk? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så kom og se en fransk film og deltag i den efterfølgende debat. Alle er velkomne.

Kamel Benkaaba underviser i fransk på Studieskolen og i film og filmhistorie på Københavns Universitet. Han præsenterer filmen på letforståeligt fransk og udpeger vigtige steder og elementer i filmen, som du bør bemærke.
 
Efter filmen går debatten i gang.

Du kan vælge at debattere på fransk eller på dansk. Vores fokus er de aspekter, som Kamel Benkaaba har introduceret før filmvisningen. Debatten giver plads til din personlige mening om filmen og dens temaer.

Dagens film er Tous les matins du monde ('Alle morgener på jorden', 1991) af Alain Corneau. Der er flere temaer i filmen: Vigtigheden af kunst (musik), død, stilhed, stemme og sprog.

Tous les matins du monde er en af de mest bemærkelsesværdige franske film i 1990'erne, blandt andet på grund af kvaliteten af dens kinematografi og dens brug af barokmusik.
En espérant vous voir nombreux !

Det foregår:
Fredag 30. september 2022 kl. 16.00-19.00
På Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal

Du kan se lokalet på vores infotavle, når du ankommer.

Det er gratis, men du skal tilmelde dig. Det kan du gøre her.