Menu

Fransk fest - Le français dans l'assiette

Dato
06.03.2020
Pris
kr. 100
Start 06.03.2020
Lektioner 4
Holdnr. 3167-20
 
Sted Borgergade 12, 1. Sal
Pris kr. 100

I marts måned fejres traditionen tro det franske sprog i hele verden - la fête de la Francophonie.

På Studieskolen fejrer vi frankofoniens dag med en fest.
Overskriften på aftenen er Le français dans l'assiette - vi skal lytte til skønne sange om mad, vi skal lave en quiz eller to, og vi skal spise un buffet canadien, som er det franske udtryk for en fælles buffet.
Vi starter aftenen med en apéritif og hilser på hinanden. Alle undervisere i franskafdelingen er klar til at tale med dig og dine medkursister - du kan vælge at tale meget eller lidt fransk. Det vigtigste er kærligheden til alt det frankofone, og denne aften er det særligt maden og madglæden, som vi vil fejre, tale om - og måske endda synge om.

Alle franskkursister fra begyndere til øvede på Studieskolen og fransktalende danskkursister er velkomne.

Kom og nyd i aften i frankofoniens tegn fredag den 6. marts kl. 17.00-21.00 på Studieskolen.

Det koster 100,- at deltage i aftenen. Beløbet dækker over apéritif, velkomstsnacks mm. Der kan tilkøbes dejlig fransk vin både på glas og på flaske. Du skal også medbringe en ret til vores fælles buffet. Skriv hvad du ønsker at bidrage med: forret, salat, hovedret, ost, pølse, pâté, baguettes, frugt eller dessert. Du skal medbringe en ret, som passer til ca. 3-4 personer, til vores fælles buffet. Måske har du en god opskrift på quiche lorraine eller på Napoleonshatte, som du kan glæde selskabet med. Eller måske har du en faible for franske oste, belgisk charcuterie eller schweizisk chokolade? Det bliver spændende at se, hvad buffeten kommer til at byde på. Send dit bidrag til fransk@studieskolen.dk senest den 24/2-20.

A bientôt !

Amicalement,

Catherine, Célia, Elsebeth, Estelle, Jacqueline, Johanne, Jonathan, Kamel, Lise, Nils, Owen, Pauline, Sandra et Ulla

Sandra Dæncker

Fransk fest - Le français dans l'assiette

Tilmeld