Menu

Spansksproget film og debat

11. marts 2020

Kan du lide spansksprogede film? Vil du lære den spansktalende kultur bedre at kende igennem film? Er du nysgerrig på forskellige aspekter af den spansktalende verden? Kunne du tænke dig at få mulighed for at bruge og forbedre dit spansk? Hvis du kan svare ja til de spørgsmål, så kom og se spanske film og tal om dem med andre interesserede.

Underviser Teresa Alcacio giver på letforståeligt spansk en kort introduktion til filmen og de særlige elementer, som er væsentlige at være opmærksom på under filmvisningen. Efter filmen fremhæver vi sammen de vigtigste aspekter ved filmen og øvrige elementer, som du har lyst til at tale om. Samtalen om filmen kan foregå på både spansk og dansk - du bestemmer selv.
Vi skal se filmen Neruda (Pablo Larraín, 2016, Chile).
Pablo Neruda (1904-1973) er en populær digter og samfundskritiker. Filmens handling udspiller sig i 1948. Neruda er i opposition til den siddende præsident, og snart må han gå i skjul for ikke at blive sat i fængsel. Den unge politiinspektør Oscar Peluchonneau indleder herefter en jagt på Neruda.

Det foregår:
Onsdag 11. marts 2020 kl. 12.15-14.45
Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, aud. 119

Det er gratis, men vi beder om tilmelding - tilmeld dig nedenfor.